عضو هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی اصفهان از اعزام تیم‌های جامعه پزشکی اصفهان برای امداد رسانی در راستای مباحث بهداشتی و سلامت به مناطق سیل زده خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، غلامحسین صادقیان، عضو هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی اصفهان گفت: جامعه پزشکی اصفهان همزمان با شروع فاجعه سیل در استان‌های شمالی و لرستان و خوزستان همگام با سایر مردم استان هم قدم شدند و سعی کردند با همدلی و اقدامات مورد نیاز، مرحمی بر زخم این عزیزان باشند.

وی با اشاره به هماهنگی‌های صورت گرفته با مدیریت بحران استانداری و دانشگاه‌های علوم پزشکی مناطق سیل زده افزود: سعی بر آن بوده که عمده کمک‌های جامعه پزشکی در راستای مباحث بهداشتی و سلامت مردم باشد.

عضو هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی اصفهان ادامه داد: با هماهنگی‌های انجام شده تعدادی کانکس برای ایجاد خانه‌های بهداشت در روستاها، تعدادی ژنراتور برق، اقلام بهداشتی و اقلام دارویی مورد نیاز با فراخوان جامعه داروسازی استان تهیه شد که طی اکیپ‌های مختلفی به مناطق سیل زده اعزام شد.

صادقیان تاکید کرد: هماهنگی‌های صورت گرفته با دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، سعی شده از توان تخصصی جامعه پزشکی مانند پزشکان عمومی و تخصص‌های مورد نیاز استفاده شود و همکاران در نوبت‌های مختلف در این مناطق حضور یافته و مرحمی بر زخم عزیزان سیل زده باشند.

وی ادامه داد:از زمان وقوع سیل، ستادی تحت عنوان جمع آوری و ارسال کمک‌های جامعه پزشکی در سازمان نظام پزشکی اصفهان تشکیل شده و اقدام به جمع آوری کمک‌های نقدی و غیر نقدی جامعه پزشکی استان نموده که نخستین محموله آن هفته گذشته به مناطق سیل زده ارسال گردیده است.
 
 

پیشتازی جامعه پزشکی اصفهان در خدمت رسانی

 

نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی هم در ستاد جمع آوری و ارسال کمک‌های جامعه پزشکی استان اصفهان برای مناطق سیل زده گفت: جامعه پزشکی اصفهان همواره در خدمت رسانی به نیازمندان پیشتاز بوده است.

حیدرعلی عابدی تاکید کرد: جامعه پزشکی اصفهان علاوه بر اعلام امادگی در راستای کمک رسانی حرفه‌ای و حضوری، آماده خدمت رسانی به آسیب دیدگان ناشی از حوادث سیل نیز هستند؛ چرا که استان اصفهان در بحران سیل اخیر به عنوان استان معین انتخاب شده و قطعا هموطنان برای درمان به این استان مراجعه خواهند کردند.

وی افزود: از ابتدای زمانی که در استان‌های مختلف سیل آمده، تیم‌های سیار از سوی هلال احمر و جامعه پزشکی حضور یافتند و برای تأمین نیاز‌های اولیه یکسری تلاش‌هایی را انجام داده اند. همچنین می‌بایست نسبت به ترمیم مراکز بهداشت و درمانی مناطق سیل زده که آسیب دیدهاند اقدامات لازم صورت گیرد تا مسائل و مشکلات مرتفع گردد.

عابدی تصریح کرد: طرحی در قالب ۶ بند به محوریت فراکسیون امید تهیه شده که یکی از بند‌ها کمک به سیل زدگان از صندوق توسعه است؛ البته قدم‌های دیگری هم باید برداشته شود، به این دلیل که خسارت ناشی از سیل بسیار وسیع است و دولت به تنهایی از عهده آن بر نخواهد آمد.

انتهای پیام/ی
برچسب ها: اخبار پزشکی ، سیل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.