کولیوند گفت: ۴۰۰ دستگاه آمبولانس در گمرک وجود دارد که در صورت ترخیص به ناوگان اورژانس کمک می‌کند.

کولیوندبه گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور در نشست هم اندیشی نهاد‌های سلامت کشور اظهار کرد: تقریبا از ۲۴ اسفند هشدار جدی در خصوص این سیل داشتیم و آمادگی برای ارائه خدمت وجود داشت و باید گفت غافلگیر نشدیم.

وی ادامه داد: اگرچه خانه‌های بهداشت به مشکل خورده است، اما اطلاعات بیماران در آنجا وجود دارد و تمام افراد بهورز تا آخرین لحظه در روستا ماندند و به افراد کمک کردند، دارو به اندازه کافی وجود داشت و سیل در داروخانه‌ها صدمه‌ای ایجاد نکرد و دارو‌ها تامین شد.

کولیوند افزود: در خیلی از استان‌ها امکان خدمت‌رسانی زمینی خدمت رسانی وجود نداشت و مجبور بودیم از طریق هوایی به کمک آن‌ها برویم، هیج کدام از بیمارستان‌ها آسیب ندیده‌اند و به طور دقیق برنامه ریزی شده بود و تمام دستگاه‌ها برای پاسخگویی از یکدیگر سبقت می‌گرفتند.

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: در ایلام ۱۰ الی ۱۲ ساعت اصلا ارتباطی با هیچ یگانی نداشتیم و تنها با دانشگاه علوم پزشکی از طریق فکس توانستیم از شرایط باخبر شویم.

وی تشریح کرد: زمانی که سیل به سمت خرم آباد رفت محله به محله تذکر داده‌اند و برخی مناطق را امن اعلام کردند؛ با اولین گروه که با بالگرد به این استان رسیدیم بلافاصله افراد را به بیمارستان خرم آباد منتقل کردیم، همان اول به دانشگاه اعلام شد که نیاز‌های خود را از طریق EUC وزارت بهداشت اعلام کنند تا پرتی نداشته باشیم.

انتقال ۲ هزار و ۴۰۰ بیمار پر خطر با بالگرد

کولیوند با اشاره به اینکه در روستا‌های خرم آباد ۱۶ الی ۱۷ نفر از طریق بالگرد نجات پیدا کردند، گفت: تا کنون ۹۰۰ هزار نفر را ویزیت کردیم و ۱۶۰ هزار نفر بستری شدند، ۲ هزار و ۴۰۰ نفر از بیماران پر خطر از طریق بالگرد به بیمارستان‌ها منتقل شدند که از جمله آن‌ها می‌توان به مادران باردار اشاره کرد.

رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه مشکلی برای خرید دارو در دانشگاه وجود ندارد، گفت: در تمام دستگاه‌ها دارو وجود دارد و دسترسی نسبت به گذشته بهتر شده؛ به تمام مناطق سیل زده رسیدگی شده است و به آن‌ها نظارت کرده‌ایم، بهورزان در آن مناطق حضور دارند و هر مکانی افراد حضور داشته باشند این خدمات بهداشتی ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: من به شخصه نماینده بهداشت جهان و بین‌المللی را به این مناطق سیل زده بردم تا بدانند تحریم‌های ظالمانه آمریکا تاثیری در ما نخواهد داشت و بدانند ارگان‌های ما همچنان فعالیت می‌کنند.

افزایش ظرفیت اورژانس هوایی

کولیوند با بیان اینکه ظرفیت اورژانس هوایی را تقویت کردیم و در تلاش هستیم این ظرفیت را افزایش دهیم، گفت: هر مکانی اگر نیاز به کمک داشت به آن‌ها کمک کردیم، در ماژین شبکه بهداشت و درمان خیلی خوب کار می‌کند.

رئیس سازمان اورژانس کشور افزود: بحث بیماری‌های واگیر دار ممکن است ما را درگیر کند که خوشبختانه به دلیل اینکه از آب سالم استفاده می‌کنند این بیماری‌ها شایع نشده و کنترل می‌شود؛ هر جایی که نیاز به رسیدگی داشته باشد از طریق EUC می‌گوییم، حتی به سازمان نظام پزشکی اعلام نیاز می‌کنیم تا بتوانیم به کمک مردم برویم، ۱۹۹۰ شهر و روستا نیاز به مراقبت بهداشتی دارد.

وی یادآوری کرد: درس نامه حوادث را باید ثبت کنیم و این تجربه عظیمی است که باید آن را درج کرد؛ ۴۰۰ دستگاه آمبولانس در گمرک وجود دارد که اگر ترخیص شوند بسیار کمک کننده خواهد بود؛ امیدوارم بتوانیم در این آزمون موفق باشیم و بتوانیم کمک کنیم، تا جایی که توان بوده از جانمان مایه گذاشته‌ایم و تا جایی که نیاز باشد به کمک آن‌ها می‌رویم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.