به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،فرشید جهان بین گفت:این تعداد مددجوی جویای کار زیرپوشش این نهاد در استان سه هزار و ۶۲۰ فقره تسهیلات با سرمایه گذاری ۷۶۱ میلیارد ریالی در استان دریافت کرده اند و تمام این افراد از وضعیت پایدار و مناسبی برخوردار و در حال فعالیت هستند.
وی افزود: در بخش منابع قرض الحسنه، تعامل و همکاری بانکهای عامل با کمیته امداد بسیار مطلوب بود به گونهای که علاوه بر ابلاغ ۱۰۰ درصد اعتبارات به امداد، بیش از ۹۵ درصد اعتبارات رابه مددجویان نیازمند اشتغال اعطا کرده اند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان گفت: با توجه به برنامهریزیهای انجام شده در زمینه توزیع مناسب منابع در نقاط مختلف استان، بیش از ۴۴۷ میلیارد ریال (۵۸ درصد کل اعتبارات) در روستاها و مناطق مرزی هزینه شده است.
وی افزود: در کنار اعطای تسهیلات تعداد چهار هزار و ۱۵۳ نفر از مددجویان و یا فرزندان خانوادههای زیرپوشش این نهاد، در دورههای مهارت آموزی بازار محور شرکت کرده و به سمت ایجاد اشتغال سوق داده شدهاند.
جهان بین افزود: علاوه بر ایجاد اشتغال از طریق پرداخت تسهیلات، مددجویان این نهاد میتوانند از طریق کاریابی در موسسات و شرکتها بکار گیری شوند.
وی یادآور شد: در این طرح چنانچه کارفرمایی یکی از نیروهای مستعد تحت حمایت این نهاد امداد را بکار بگیرد و مطابق قانون کار دستمزد پرداخت و بیمه کند، علاوه بر دریافت تسهیلات قرض الحسنه ۵۰۰ میلیون ریالی، میتواند سرانه ۲۳ درصد سهم کارفرمای بیمه تامین اجتماعی آن نیرو را به مدت ۲ سال متوالی ازکمیته امداد هدیه بگیرد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان گفت: با بهره گیری از کارشناسان فنی اشتغال و با استفاده از سامانه نظارتی هوشمند به صورت مستمر از تمام طرحهای اشتغالزایی ایجاد شده، بازدید و از آسیبها و لغزشهای احتمالی جلوگیری میشود.
انتهای پیام/م