معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار وزیر فرهنگ با سفرا و رایزنان کشورهای اسلامی گفت: ما از بزرگان دینی خود آموخته ایم که قرآن به هیچ مذهب و فرقه خاصی تعلق ندارد.

قرآن بزرگترین عنصر مشترک مذاهب اسلامی استبه گزارش حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالهادی فقهی زاده در دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با سفرا و رایزنان کشورهای اسلامی برای حضور در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با بیان این مطلب افزود: اگر کسانی به نام قرآن با اتباع سایر مذاهب به جنگ و ستیز برخاسته‌اند باید بگوییم سخت در اشتباه هستند. قرآن کتاب مقدسی است که به مثابه میراث آسمانی به مردم شور و شعور می‌آموزد.

وی ادامه داد: در صدد هستیم در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم بیش از گذشته از حضور مؤثر کشورهای دوست و اسلامی بهره ببریم.

فقهی زاده افزود: امیدوارم بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم قوی‌تر از یک رویداد منطقه‌ای و ملی برگزار شود و به عنوان نماینده‌ای برای مؤسسات قرآنی مردمی در سراسر کشور باشد.

در ابتدای این دیدار، واعظی مشاور امور بین الملل معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هدف از برگزاری این نشست این است که بزرگترین کتاب مقدس جهانی را که تاکید بر همگرایی حداکثری در میان پیروان ادیان الهی دارد، یک بار دیگر بازخوانی کنیم و در این نمایشگاه به ترویج و تبلیغ بیش از پیش آن بپردازیم.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران که بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم را برگزار خواهد کرد، با مجموع متنوعی از برنامه‌های هنری، علمی، فرهنگی، پژوهشی و … حضور می‌یابد.

واعظی ادامه داد: حضور کشورهای اسلامی در این نمایشگاه به معرفی دستاوردها و فعالیت‌های قرآنی آنها منجر می‌شود و می‌توان از این طریق بین فعالان و پژوهشگران ایران و این کشورها تعامل و همکاری‌های دو جانبه ایجاد شود.

در بخشی از این دیدار سفیر فلسطین با اشاره به توجه ویژه حضرت امام خمینی (ره) به قدس شریف، گفت: امام خمینی (ره) در میان کشورهای اسلامی یک قدرت بزرگ محسوب می‌شود.

وی افزود: کشورهای اسلامی باید درک درستی از فلسطین و قدس داشته باشند همان طوری که بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و آیت الله خامنه ای رهبر ایران آن را درک می‌کنند.

سفیر فلسطین گفت: اسرائیل باید از بین برود. قرآن قابل تغییر و تبدیل نیست و کشورهای مسلمان باید به وحدت اسلامی توجه داشته باشند.

در ادامه این دیدار، رایزن امور دینی ترکیه، نماینده جمهوری پاکستان، دبیر اول بخش فرهنگ سفارت اندونزی، نماینده سفارت هند و رایزن فرهنگی کشور عراق به ارائه برخی نظرات خود پرداختند و اعلام آمادگی خود برای حضور در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریمرا اعلام کردند.

در پایان این دیدار از چهار نشریه غیر زبان فارسی کشورمان شامل «الطاهره» به زبان عربی، «محجوبه» به زبان انگلیسی، «ایران نوین» به زبان اردو و «کوران ایشیندا (در پرتو قرآن)» به زبان ترکی آذری رونمایی شد.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار