به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، به نقل از روابط عمومی فرمانداری دیواندره، جعفر توان در اولین جلسه کارگروه اشتغال و رفع موانع تولید شهرستان دیواندره، گفت: این شهرستان با توجه به جمعیت و سهمیه اعتبارت اشتغال پایدار روستایی در سال ۹۷ با ۵۴۶ میلیارد و ۲۶۶ میلیون ریال رتبه نخست استان در پرداخت این تسهیلات را داشت.
وی افزود: اعتبارات اشتغال پایدار روستایی به ۴۱۳ طرح در بخش کشاورزی، ۲۱ طرح در بخش صنعت و ۱۰۴ طرح در بخش خدمات برای اشتغالزایی یک هزار نفر پرداخت شده است.
فرماندار شهرستان دیواندره ادامه داد: به پنج طرح کشاورزی، ۱۱ طرح در بخش صنعت و دو طرح در بخش خدمات نیز ۹۰ میلیارد ریال اعتبار از محل تسهیلات فراگیر پرداخت شده است.
توان یادآور شد: هفت طرح بزرگ اشتغالزایی و صنایع تبدیلی، تسهیلات اشتغالزایی دریافت کردهاند که بخشی از آنها به بهره برداری رسیده و تعدادی هم در حال احداث هستند.
وی با بیان اینکه ۲۲.۵ درصد اعتبارات دفتر امور روستایی استان را شهرستان دیواندره جذب کرده است، بیان کرد: از محل اعتبارات دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کردستان مبلغ ۱۰۲ میلیارد ریال برای طرحهای اشتغالزایی شهرستان جذب شده است.
فرماندار شهرستان دیواندره گفت: در بحث مشاغل خانگی و کسب و کار خرد مبلغ ۶۳ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال از طریق کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی به متقاضیان پرداخت شده است.
توان به مشکلات تسهیلات اشتغال پایدار روستایی اشاره کرد و اظهار کرد: متأسفانه تسهیلات اشتغال پایدار روستایی سال جدید و امهال تسهیلات شامل دامداری نمیشود و با توجه به اینکه ۵۸ درصد اقتصاد این شهرستان بر پایه کشاورزی و دامداری است، این بخش نیازمند بازنگری و توجه ویژه دارد.
وی افزود: تمامی طرحهای اشتغالزایی شهرستان که از محل تسهیلات پایدار روستایی و فراگیر اجرا شدهاند، به صورت مستمر توسط اعضای کارگروه بازرسی خواهند شد.
فرماندار شهرستان دیواندره در پایان سخنان خود یادآور شد: امیدواریم با توجه به منابع طبیعی و نیروی انسانی موجود در شهرستان با همدلی اعضای کارگروه به بهترین نحو ممکن در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید گامهای مهمی برداشته شود.
انتهای پیام/م