به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، علی باقرزاده همایی رئیس جهاد کشاورزی هرمزگان،عصر شنبه در نشست با خبرنگاران گفت: از ابتدای مبارزه با این آفت ۱۰ میلیارد ریال هزینه شده که در صورت تامین هزینههای مابقی، آمادگی کامل مقابله را داریم.
وی بیان کرد: از بهمن ماه ۹۷ برای مقابله با هجوم ملخهای صحرایی گروههایی را در قالب تجهیزات و نیروها تشکیل دادیم و توانستیم با همکاری کشاورزان ۲۲ هزار هکتار از زمینهای آلوده را سمپاشی کنیم.
این مقام مسئول بیان کرد: هجوم ملخهای صحرایی تاکنون در ۵۰ نقطه از استان شناسایی شده که برای مهار و مبارزه با آنها هیچ کمبود تجهیزاتی وجود نداریم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به اینکه تا کنون هیچگونه خسارتی از سوی کشاورزان استان گزارش نشده است، اظهارداشت: درهر نقطهای که هجوم ملخها اطلاع داده میشود ظرف ۲۴ ساعت سمپاشی صورت میگیرد.
باقرزاده از مردم در استان درخواست کرد در صورت مشاهده این گونه ملخهای صحرایی که به رنگ زرد طلایی هستند به سامانه ۳۳۱۵ جهاد کشاورزی اطلاع دهند تا در سریعترین زمان اقدامهای لازم جهت جلوگیری از افزایش ملخها انجام شود.
وی شهرستانهای سیریک، جاسک و بندرلنگه را مستعد این آفت در سالهای گذشته نیز دانست و گفت: تخمگذاری این گونه ملخها به طور معمول بین ۲۰ تا ۳۰ سال طول میکشد و مدت مبارزه با آنها بیش از ۴ سال خواهد بود.
انتهای پیام/ز