مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: تعداد گفتاردرمان‌ها در سطح استان که در مراکز غیردولتی نیز به افراد خدمات می‌دهند ۴۷ نفر است و ما در سطح استان کمبود گفتاردرمان داریم.

در کرمانشاه با کمبود گفتاردرمان مواجه هستیمبه گزارش    گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، فاطمه رضوان مدنی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه به مناسبت روز گفتاردرمان اظهار داشت: گفتاردرمان‌ها متخصصانی هستند که به شناسایی مشکلات ارتباطی و گفتاری افراد می‌پردازند و برای رفع این مشکلات بدون دارو اقدام می‌کنند.

وی بیان کرد: کار گفتار درمان فقط درمان نیست، بلکه آموزش‌های پیشگیرانه را نیز شامل می‌شود و خانواده‌ها باید دقت داشته باشند چنانچه کودک پسر آن‌ها بالای ۲ سال و کودک دختر آن در ۲۱ ماهگی هیچ کلامی نداشته باشند باید بلافاصله برای شناسایی احتمالی این اختلال به گفتاردرمان مراجعه کنند.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: دو مرکز دولتی بهزیستی کرمانشاه از جمله مرکز توانبخشی الهیه واقع در شهرک بهداری، جنب پارک قائم و همچنین مرکز توانبخشی شهید ادبیان واقع در میدان شهدا خدمات گفتاردرمانی را روزانه به ۲۰ نفر با هزینه پایین ارائه می‌دهند.

به گفته دکتر رضوان مدنی، مهارت گفتاردرمان‌ها در توانایی ایجاد ارتباط مناسب و نزدیک با مراجعان در هر سنی، خلاقیت در انتخاب روش‌های درمانی متناسب برای افراد و توانایی ایجاد انگیزه در مراجعان برای انجام تمرینات و ادامه دادن جلسات درمان است.

این مسئول همچنین به وجود تنها مرکز تخصصی توانبخشی و اختلالات بلع (رسپینا) در کرمانشاه اشاره کرد و افزود: در این مرکز در کنار تجمیع خدمات توانبخشی، خدمات گفتاردرمانی به مراجعه کنندگان و به مددجویان تحت پوشش ارائه می‌شود.

وی از وجود ۱۰ گفتاردرمان همراه با اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه خبر داد و گفت: تعداد گفتاردرمان‌ها در سطح استان که در مراکز غیردولتی نیز به افراد خدمات می‌دهند ۴۷ نفر است و ما در سطح استان کمبود گفتاردرمان داریم.

انتهای  پیام/ز


کار گفتار درمان فقط درمان نیست

برچسب ها: توانبخشی ، درمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.