به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، دکتر دریک گفت: با توجه به اوضاع جوی و بارندگیهای اخیر در فصل بهار، رویش قارچ خودرو بهصورت طبیعی افزایشیافته و برخی افراد ممکن است از این قارچها بهصورت خوراکی مصرف و یا برای تأمین معاش اقدام به چیدن و فروش قارچ کنند.
وی با تأکید بر اینکه تشخیص قارچ سمی از قارچ خوراکی بر اساس ظاهر برای اغلب افراد دشوار و بلکه ناممکن است، گفت: درواقع معیار تشخیص دقیقی بر اساس ظاهر وجود ندارد و متأسفانه بخشی از قارچهایی که در طبیعت بوده و افراد استفاده میکنند سمی هستند و موجب مسمومیت میشوند.
این مسئول با بیان اینکه مسمومیتهای ناشی از مصرف قارچ براثر مصرف قارچهای غیرخوراکی و خودرو است توصیه کرد از قارچهای خودرو و فلهای استفاده نشود و مردم از قارچهای دارای بستهبندی مشخص و دارای مجوز بهداشتی استفاده کنند.
دریک در خصوص علائم مسمومیت گوارشی ناشی از مصرف قارچهای سمی، گفت: اسهال، استفراغ، درد شکم از علائم این نوع مسمومیت است و این علائم معمولاً ۵ تا ۱۲ ساعت پس از مصرف ظاهر میشود که باید سریعاً به پزشک مراجعه کرذدد، زیرا که مصرف اینگونه قارچها گاهی موجب مرگ افراد میشود.
انتهای پیام/د