به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان در بازدید وزیر ورزش و جوانان از مرکز مدیریت و کنترل حوادث مدیریت بحران استان خوزستان با اشاره به اینکه به دنبال مدیریت شرایط با هدف جلوگیری از آسیب جدی به زیربنا و بخش اقتصادی بودیم، گفت: حجم ورودی آب به استان خوزستان بر اثر سیل اخیر، بیش از ۱۴ میلیارد متر مکعب است که مدیریت شرایط از اهمیت بسیاری برخوردار بود.
وی با اشاره به خسارت مردم بر اثر بلایای طبیعی و سیل، بیان کرد: این خسارتها در زمینه کشاورزی و وسایل زندگی و منزل مردم است.
شریعیت با اشاره به ۳ اولویت براساس دستورالعمل مدیریت بحران سیلاب، اظهار داشت: اولویت نخست وارد شدن کمترین خسارت جانی به مردم است، دومین اولویت نیز پایداری سدها و کنترل آنها و در نهایت مدیریت ریسک است.
استاندار خوزستان درخصوص اینکه برخی میگویند در تابستان چرا به مردم آب ندادند تا بتوانند کشت کنند، تصریح کرد: ابتدا اینکه اصلا آبی نبود و بعداز وقوع سیل باتوجه به بارندگیها، رهاسازی آب با محور نرسیدن به شهرها و روستاها صورت گرفت.
نماینده عالی دولت در استان خوزستان با اشاره به نبود محدودیت کشت در تابستان سال گذشته در حوزه کرخه، اذعان داشت: در حوزه کارون کشت کم بود، اما در دو حوزه مارون و زهره محدودیت وجود داشت و نباید به نحوی سخن گفت که ذهن مردم نسبت به نظام دچار خدشه شود.
غلامرضا شریعتی با بیان اینکه در یک سال آورد آب رودخانههای خوزستان در حالت نرمال ۲۸ میلیارد مترمکعب است، گفت: سیل اخیر طی ۶ ماه، ۲۸ میلیارد متر مکعب یا به عبارتی به دلیلی بالاتر از ظرفیت ایجاد شد.
به گفته وی، در صورت نبود وجود کار جهادی و کمکرسانی، مردم بسیار ناراضیتر میبودند، ضمن اینکه رئیس جمهور در سفر به خوزستان، قول جبران خسارتهای ایجاد شده را داد.
شریعتی با قدردانی از تلاش نیروهای مسلح و همدلی مردم و دستگاههای اجرایی، اظهار کرد: از دستگاههای اجرایی، قضایی، نمایندگان مجلس و قوه مقننه بابت همدلی و تمام قد بودن قدردانی داریم.
وی با تأکید بر ضرورت مراقبت از شهرهای شادگان، آبادان و خرمشهر نسبت به حل مشکلات افزایش حجم آب، افرود: این شهرها نباید در این زمینه مشکلاتی را داشته باشند.
انتهای پیام/ گ