به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، انچیلادا یکی از غذاهای متنوع آشپزی مکزیکی است و انواع انچیلادا وجود دارد که میتوان آنها را درست کرد، اما قبل از هر چیز باید طرز تهیه سس انچیلادا را بدانید تا بتوانید انچیلادای خود را درست کنید. سس انچیلادا البته انواع مختلفی دارد نوعی که ما میخواهیم به شما بدهیم نوع قرمز است که محبوبتر از سایرین است و در کشور ما هم طرفداران بیشتری دارد. سس انچیلادا همانند سایر غذاهای مکزیکی دارای فلفل آن هم از نوع تند است البته شما در مقدار فلفل دستتان باز است و میتوانید به دلخواه خود آن را خیلی تند یا کمی تند و مطبوع کنید.
مواد لازم برای تهیه سس انچیلادای قرمز
۳ قاشق غذاخوری روغن مایع (یا روغن زیتون سبک)
۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری پودر چیلی
۲ قاشق غذاخوری آرد همه کاره
۲ پیمانه آب مرغ کم سدیم (ترجیحا خانگی)
۱ عدد سس گوجه متوسط
۱ قاشق چایخوری پودر زیره
۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو
۱ قاشق چایخوری شکر
۱/۲ قاشق چایخوری پودر پیاز
۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
۱/۴ قاشق چایخوری تخم گشنیز پودر شده
کمی پودر دارچین
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
طرز تهیه سس انچیلادا
در یک ماهیتابه متوسط روغن، پودر فلفل چیلی و آرد را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت متوسط گرم کنید، آن را به جوش برسانید به آرامی بهم بزنید و اجازه دهید حدود ۳۰ ثانیه (همزمان با همزدن) گرم شود.
در حین هم زدن آب مرغ و سس گوجه را به آن اضافه کنید.
سپس زیره، کاکائو، شکر، پودر سیر، پودر پیاز، تخم گشنیز و دارچین را همراه با نمک و فلفل سیاه را در آن بریزید.
مخلوط را به جوش برسانید، مرتبا هم بزنید سپس گرما را کاهش داده و اجاز دهید که به مدت ۵ دقیقه گرم بماند در عین حال که مرتب بهم میزنید.
بگذارید کمی خنک شود بعد به صورتی که میخواهید استفاده کنید.
تهیه انواع انچیلادا
این سس برای انواع انچیلادا از جمله، مرغ، گوساله یا سبزیجات عالی است. من ترجیح میدهم که مقداری از سس را روی مواد میانی انچیلادا در داخل نان تورتیلا بریزم سپس آن را بپیچانم و داخل ظرف فر بگذارم. بعد که نانها را پیچاندید مقدار زیادی از سس انچیلادا را روی آن بریزید و آن را با سس بپوشانید؛ و البته روی آن پنیر بریزید.
انچیلادای مرغ
ما به شما سس انچیلادا را آموزش دادیم تا بتوانید انواع انچیلادا را درست کنید. یکی از انچیلاداهای پرطرفدار، انچیلادای مرغ است.
شما در مورد نوع نان تورتیلا بهتر است نان تورتیلای ذرت را استفاده کنید، چون در صورت استفاده از نان تورتیلا با آرد گندم نمیتوانید همه آنچیلاداها را درست کنید، اما اگر علاقهمند به نان تورتیلای سفید هستید در این مورد میتوانید آن را جایگزین کنید. همچنین یادتان باشد که نباید مواد را زیاد در فر بپزید فقط تا حدی که پنیر ذوب شود و نه اینکه برشته شود.
مواد لازم برای انچیلادای مرغ
۲ و ۱/۲ پیمانه سس انچیلادا خانگی
۱۴ عدد نان تورتیلا ذرت
۳ و نیم پیمانه مرغ پخته رشته رشته شده
۱ و ۱/۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده (زیاد ریز نباشد)
پنیر مونتری جک رنده شده
طرز تهیه انچیلادای مرغ
فر را تا حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۵ درجه سانتی گراد) گرم کنید. ظرفهای مخصوص کاسرول (پیرکس یا شیشهای فرقی نمیکند) را با اسپری روغن چرب کنید.
۳ قاشق غذخوری سس انچیلادا در هر ظرف بریزید.
یک صفحه گرم کن الکتریکی را روی حرارت بالا گرم کنید. وقتی که گرم شد، تورتیلاها را روی آن بگذارید. شما میتوانید همین کار را در ماهیتابه با حرارت پایین گاز و احتیاط انجام دهید ما میخواهیم تورتیلاها کمی گرم شوند که موقع ریختن سس خمیر نشوند.
پنیرهای رنده شده را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. حدود ۳/۲ آن یعنی ۲ پیمانه از پنیر را کنار بگذارید.
لایه میانی
حدود ۵ تورتیلا را آماده کار بگذارید. روی آنها ۱/۴ پیمانه مرغ بریزید و حدود ۱ قاشق غذاخوری پنیر روی آنها بپاشید به همراه یک قاشق غذاخوری سس انچیلادا برای طعم بیشتر.
انچیلاداها را رول کنید سپس داخل ظرف مخصوص فر بگذارید (۷ تا نهایتا در هر کدام میتوانید بگذارید). این کار را با باقیمانده مواد انجام دهید.
باقیمانده سس انچیلادا را روی نانهای رول شده بریزید (سعی کنید با قاشق فضای میان نانها را باز کنید تا سس لابلای آنها هم برود). باقیمانده پنیر را روی انچیلاداها بریزید. آن را در فر از پیش گرم شده بریزید تا زمانی که پنیر ذوب شود و انچیلاداها گرم شوند حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه.
اگر دوست دارید آن را تزئین کنید میتوانید روی آن را با آووکادو روقه شده، گوجه خرد شده، پیاز حلقه شده، جعفری، خامه ترش یا سس داغ تزئین کنید. معمولا انچیلادا خودش رنگارنگ است و نیازی به چیزی اضافه ندارد، اما اگر میخواهید برای مهمان ببرید میتوانید آن را تزئین کنید.
انچیلادا را با چه چیزی میتوان سرو کرد؟
انواع سالاد بخصوص سالاد ذرت، همراه با برنج مکزیکی یا برنج ساده، پیاز یا فلفل دلمهای گریل شده یا انواع چیپس را میتوان همراه با انچیلادای مرغ سرو کرد.
نکات مهم در مورد سس انچیلادا و انچیلادای مرغ
گازی که در این دستور استفاده شده گاز الکتریکی است که حرارت ملایمی دارد بنابراین شما موقع پختن سس بهتر است از حرارت ملایمتری استفاده کنید و حواستان باشد که سس انچیلادا نسوزد.
برای مرغ رشته شده بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید. میتوانید از مرغ باقیمانده از غذای قبلی که در یخچال مانده استفاده کنید.
منبع: مجله قرمز
انتهای پیام/