به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، منابع صندوق بیمه عبارتند از حق بیمه که خود مرکب از حق بیمه سهم بیمه گذار و حق بیمه سهم دولت است که از این رو همه ساله دولت مکلف است نسبت به تامین منابع مالی صندوق بیمه کشاورزی اقدام کند.
در قانون برنامه ششم توسعه آمده است که منابع مالی بیمه کشاورزی (حق بیمه سهم دولت) به صورت صد درصد تخصیص یافته و تدارک شود تا امکان حمایت از بیمه گذاران بخش کشاورزی فراهم آید. آنچه ضروری به نظر میرسد تامین فوری حق بیمه سهم دولت از سوی سازمان برنامه و بودجه است.
حال به سراغ مسئول ذی ربط می رویم تا از آخرین جزئیات پرداخت غرامت کشاورزان خسارت دیده در سیل اخیر با خبر شویم:
رامین امینی، مدیر روابط عمومی و بین الملل صندوق بیمه کشاورزی در گفتوگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، درباره آخرین جزئیات پرداخت غرامت کشاورزان در سیل اخیر اظهار کرد: براساس آخرین آمار ۷۰۴ میلیارد ریال غرامت کشاورزان خسارت دیده پرداخت و حدود ۹۰۰ میلیارد ریال در دست پرداخت است که پس از ارزیابی خسارت، روند پرداخت غرامتها آغاز میشود.
وی با بیان اینکه مشکلی از لحاظ تامین اعتبار نداریم، افزود: با استفاده از امکانات ماهوارهای بررسی و ارزیابی خسارتها با جدیت دنبال میشود.
بیشتر بخوانید: خسارت سیل به شالیزارهای گیلان و مازندران کمتر از ۵ درصد است/کمبودی در عرضه برنج وجود ندارد
امینی ادامه داد: تاکنون غرامت کشاورزان و بهره برداران خسارت دیده ۱۷ استان سیل زده پرداخت شده است، اما پرداخت غرامت در این استانها به صورت کامل صورت نگرفته است چرا که بسیاری از مناطق همچنان زیر آب هستند.
این مقام مسئول درباره آخرین وضعیت استقبال کشاورزان از بیمه محصولات کشاورزی برای کشت بهاره گفت: استقبال کشاورزان برای کشت بهاره به ویژه در زمینه زراعت بهاره خوب بوده است و همچنان به کشاورزان توصیه میشود که در طول سال با مراجعه به نزدیکترین شعبه بانک کشاورزی و دفاتر خدمات بیمه ای، محصول و فعالیت خود را بیمه کنند تا در صورت بروز حوادث نظیر سیل بتوانند از صندوق بیمه غرامت دریافت کنند.
وی با بیان اینکه عمده خسارت سیل در ۱۷ استان کشور بوده است، اظهار کرد: تاکنون در استان خوزستان بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال غرامت پرداخت شده است.
مدیر روابط عمومی و بین الملل صندوق بیمه کشاورزی ادامه داد: صندوق بیمه کشاورزی با الگوی بیمه متمرکز و با برخورداری از سامانه جامع و برخط بیمه کشاورزی دانش بنیان در نهایت سرعت، دقت و شفافیت، امکان راهبری و پایش تمام تراکنشهای مالی در سطح کشور را دارد تا پرداخت غرامت کشاورزان در کوتاهترین زمان انجام شود.
امینی در پایان تصریح کرد: سالانه حدود ۳.۵ میلیون هکتار از زراعتهای کشور تحت پوشش صندوق بیمه محصولات کشاورزی قرار میگیرند.
انتهای پیام/