در این مطلب دستورالعمل تهیه رب گوجه فرنگی خانگی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رب گوجه فرنگی در اغلب غذا‌های ایرانی جایگاه بزرگی دارد. پس چه بهتر که دستورپخت آن را بلد باشیم و هر زمانی که می‌توانیم این رب را به صورت خانگی تهیه و در یخچال نگه داری کنیم. به همین منظور در ادامه طرز تهیه این رب خوشمزه را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

سس گوجه فرنگی خانگی + دستور تهیه

مواد لازم:
رب گوجه فرنگی - ۳ قاشق غذاخوری
کره - ۱۰۰ گرم
آب لیموی ترش تازه – نصف پیمانه
آب – یک پیمانه
آرد سفید - یک قاشق سوپ خوری
فلفل و نمک - به مقدار کافی

طرز تهیه:

در یک ظرف مناسب کره را روی حرارت قرار می‌دهیم تا گرم شود. بعد آرد را کمی تفت می‌دهیم تا خامی آن گرفته شود.
سپس رب گوجه فرنگی، کمی نمک و فلفل را در آن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم. کمی که رب‌ها سرخ و بوی خامی آرد گرفته شد آب را هم اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا همه مواد با هم به جوش آیند و کم کم غلیظ شوند. آب لیمو را به آن اضافه می‌کنیم و بعد از این که غلیظ شد آن را از روی حرارت بر می‌داریم. پس از سرد شدن، آن را در ظرف مناسبی می‌ریزیم.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.