به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکو سبزی یک غذای ساده و در عین حال متنوع است اگر از چند نفر بخواهید که یک فرمول برای درست کردن کوکو سبزی بدهند برای هر کدام نوع سبزی و مقدار آنها فرق دارد. این نوع کوکو ممکن است بر حسب منطقهای که شخص در آنجا زندگی میکند دارای سبزیهای خاصی باشد. مثلا کسانی که در شمال زندگی میکنند، چون کوکوی برگ سیر را به عنوان یک غذا در لیست خوراکهای محلی خود دارند از برگ سیر بیشتر استفاده میکنند. اما اصل کوکو سبزی تره است و سایر سبزیجات به میزان کمتری استفاده میشوند.
برای اینکه یک کوکو سبزی خوشمزه داشته باشید باید سبزیهای تازه استفاده کنید. میزان درشتی یا ریزی سبزی در همگن شدن و یا وا نرفتن آن تاثیر دارد. اگر سبزیها خیلی ریز خرد شوند آب میاندازند و کوکوی شما وا میرود و اگر خیلی درشت شوند کوکو یکدست نشده و بیشتر شبیه به تخم مرغ سرخ شده همراه با سبزی به نظر میرسد. کوکو سبزی بهتر است به صورت داغ سرو شود البته حواستان باشد مثل من دهانتان را نسوزانید!
مواد لازم برای کوکو سبزی
تره: ۲۰۰ گرم
جعفری: ۱۵۰ گرم
شوید: ۵۰ گرم
شنبلیله: ۲۰ گرم
کاهو: ۳۰ گرم
برگ سیر: سه پر
پیازچه: دو شاخه
ترخون و مرزه: به میزان کم (اختیاری)
تخم مرغ: ۵ عدد
زردچوبه: ۲ قاشق چایخوری
گردو کمی خرد شده: یک مشت کوچک
نمک و فلفل: به میزان لازم
کاری: یک قاشق چایخوری (دلخواه)
روغن مایع: به اندازه لازم
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
طرز تهیه کوکو سبزی:
۱. همه سبزیها را خرد کنید آنها را نه خیلی ریز و نه خیلی درشت خرد کنید. پس از خرد کردن، آنها را در کاسه ریخته و تخم مرغها را به آنها بیفزایید. زردچوبه، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۲. روغن را روی حرارت تقریبا زیاد در ماهیتابه روی گاز گرم کنید.
۳. مخلوط را به یکباره در ماهیتابه بریزید. بگذارید به مدت ۵ تا ۸ دقیقه بماند. چند دقیقه اول باید حرارت زیاد باشد و در ۲ دقیقه آخر درب آن را بگذارید.
۴. آن را به آرامی با یک کفگیر لبه نازک، برگردانید یا اینکه آن را ۴ قسمت کرده و برگردانده و بدون درب بگذارید حدود ۳ تا ۵ دقیقه سرخ شود.
۵. حالا کوکو سبزی خوش طعم شما آماده است.
نکات لازم:
کاهو برای نرم شدن کوکو استفاده میشود تا کوکوی شما خشک و چرم مانند نباشد.
میزان سبزیها دلخواه است. بعضی افراد همه آنها را به یک اندازه میریزند، اما سبزی مثل شوید در صورت مصرف زیاد باعث ایجاد یک مزه شیرین و شل شدن مواد میشود. همانطور که قبلا گفتیم اصل سبزی این غذا تره است.
زرشک باید خیسانده شده و سپس آب آن کاملا گرفته شود.
در صورتی که از سبزی فریزی استفاده میکنید باید آن را یخ زدایی کرده و آب زیادی آن را بگیرید.
منبع: برترین ها
انتهای پیام/