وزیر علوم تحقیقات و فناوری ادامه داد: توسعه جهان اسلام به اهمیت داشتهها و بایدها توجه دارد و مهم توجه به جمعیت قابل توجه کشورهای اسلامی است.
وی با اشاره به نگاه اسلامی به تعلیم و تربیت گفت: توجه به نسل جوان در فرهنگ اسلامی اهمیت بسیاری دارد و سرمایه انسانی خوبی در کنار ظرفیتها و توانمندیهای جوانان وجود دارد.
غلامی افزود: در کنار ظرفیت خوب انسانی منابع خوب طبیعی و پراکندگی جمعیت در کشورهای اسلام خوب است و مهاجران کشورهای اسلامی توانمندی علمی با خود دارند.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری درباره ظرفیت علمی ایران اظهارکرد: در حوزه علوم و تحقیقات و فناوری دستاوردهای خوبی کسب کرده ایم و ایران کارهای علمی شناخته شدهای انجام داده است، نیروی انسانی ما ظرفیت توسعه یافتگی خوبی داشته است.
وی افزود: برای توسعه همه جانبه فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی به نیروی انسانی جوان احتیاج داریم، نگاه اسلام به انسان با کرامت است و میگوید تمام انسانها با یکدیگر مساوی هستند و توسعه علمی کشورها باید برای تمام مردم باشد.
غلامی ادامه داد: هدف ما به اشتراک گذاشتن دستاوردهای علمی با تمام کشورهای اسلامی است و ارائه خدمات پژوهشی با دیگر کشورها در برنامه ما قرار دارد و بخشی از این برنامه توسط وزارت علوم است.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری درباره دانشگاه D۸ بیان کرد: همکاری ما با کشورهای D۸ منجر به تاسیس دانشگاهی شد و البته شعبات واحدهای علمی تاسیس شدهاند و ما از آنها حمایت میکنیم.
وی افزود: آمادگی لازم در چارچوب قوانین مصور ایران برای مطالعات آینده پژوهی و علمی وجود دارد، البته آمادگی کامل برای انتقال تجربیات علمی در قالب پارکهای علم و فناوری وجود دارد.
غلامی یادآوری کرد: توسعه پایدار در حوزه اقتصادی، سیاسی، زیست محیطی بر یافتههای علمی و دانشجویان و اساتید کشور استوار است و حتما در مسیر پیش رو محور اصلی ما توسعه همکاریهای علنی بین کشورهای مسلمان است.
انتهای پیام/