به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، برات قبادیان، معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت در حاشیه امضای تفاهمنامه و نشست هم اندیشی و هم افزایی پژوهش و توسعه فناوری اظهار کرد: تعریف از اقتصاد آینده، اقتصاد دانش است و کشور میتواند با منابع طبیعی زیادی که در اختیار دارد از این پنانسیل استفاده کند، اما دو چالش اخیر در کشور نشان داد که ما دارای مدیریت خوبی نیستیم و سیل و خشکسالی حاکی از مدیت غیر علمی است.
قبادیان افزود: ایران در ارتباط با تربیت سرمایه انسانی رتبه ٣ دنیا را دارد. دانشگاه تاکنون احساس نیاز نکرده بود، اما در حال حاضر به واسطه مشکلات اقتصادی سعی در همکاری با صنعت دارد تا با ایجاد هم افزایی به بهبود شرایط کمک کند.
بیشتر بخوانید: نقش اقتصاد دانش بنیان در رونق تولید/ارزش افزوده، مولفهای تاثیرگذار در شکوفایی عرصه تولیدی کشور
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: دانشگاه ما هیچگاه احساس نیاز نکرده است که به سمت صنعت بیاید و دانشگاه اعتقادی به صنعت نداشته و صنعت هم اعتمادی به دانشگاه نداشته، اما این نقطه عطفی برای تعامل است.
وی اظهار کرد: تحریم باعث شد تا بار دیگر به داشته هایمان توجه کنیم. امروز نزدیک به ٤ میلیون دانشجو در کشور داریم که سالى یک میلیون فارغ التحصیل مىشوند و نیازمند اشتغال هستند.
انتهای پیام/