به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد نوری معاون فنی و عملیات اورژانس کشور در جلسه کمیته هماهنگی اجرای طرحهای ترافیکی که امروز (چهارشنبه یازدهم اردیبهشت ماه) با حضور تمام سازمانهای مرتبط با ترافیک شامل راهداری، پزشکی قانونی، اورژانس و غیره برگزار شد، اظهار کرد: باید تلاش کنیم میزان حوادث ترافیکی و تلفات ناشی از آن را کاهش دهیم.
وی افزود: متاسفانه در ۳۰ کیلومتری پایان جادهها نور نداریم و در این محدودهها چاله و دست انداز وجود دارد.
معاون فنی و عملیات اورژانس کشور ادامه داد: نبود جای مناسب برای استراحت نیز یکی دیگر از عوامل موثر در بروز حوادث است.
نوری گفت: در طبقه بندی جهانی سال گذشته تعداد کشته شدگان حوادث ترافیکی ۲۴ هزار و ۸۹۶ مورد بود که خوشبختانه به حدود ۱۶ هزار نفر رسیده است.
معاون فنی و عملیات اورژانس کشور با بیان اینکه ۱۲۰ دستگاه آمبولانس از ۴۰۰ آمبولانس موجود در گمرک ترخیص شده است، تصریح کرد: برای تسریع در فرآیند پلاک گذاری به کمک پلیس احتیاج داریم.
بیشتر بخوانید: کاهش تعداد جانباختگان حوادث رانندگی در نوروز امسال/ آغاز طرح تابستانی پلیس راهور از ۳۱ خرداد
وی افزود: متاسفانه در زمینه تأمین سوخت خودروهای دیزلی اورژانس با مشکل روبه رو هستیم و پوشش خدمات پیش بیمارستانی ما افزایش پیدا کرده است.
نوری بیان کرد: از ۶۳ دانشگاه علوم پزشکی، ۳۸ دانشگاه الکترونیک شده است و اطلاعات مصدومان را به بیمارستان منتقل میکنند و کاغذ از بین میرود.
نوری با بیان اینکه اهدای خون ۳.۴ درصد افزایش یافته است، گفت: ۵۶ درصد مصدومان ترافیکی در حوزه شهری بودند و باید با جدیت زیادی در این حوزه کار کنیم.
وی افزود: در کل طرح نوروزی ۴۳ هزار و ۱۷۳ مورد ماموریت اورژانس انجام شد که تعداد مصدومان بیش از ۴۰ هزار نفر بود=.
انتهای پیام/