رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در گردهمایی مبلغان جامعة الزهرا سلام الله علیها گفت: با موضوع بانوان در خانواده می‌توان اراده را تقویت و سبک زندگی را اصلاح کرد.

با محوریت بانوان در خانواده می‌توان اراده را تقویت و سبک زندگی را اصلاح کردبه گزارش حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،به نقل از سازمان تبلیغات اسلامی حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی پیش از ظهر چهارشنبه در گردهمایی مبلغان جامعة الزهرا سلام الله علیها که در این مرکز حوزوی برگزار شد، با طرح این سوال ریشه‌دار و دیرینه که چرا خداوند پرچم هدایت و اقامه دین خودش را با موضوع یک خانواده در جامعه دنبال کرده است؟ اظهار کرد: این راهبرد در مورد رسول اعظم صلی الله علیه و آله و اوصیای مکرم ایشان صادق است و حدیث کساء محور هدایت‌های باطنی و معنوی، روشنگری‌های معرفتی و اجتماعی و اقامه کلمه حق و تحقق اراده الهی بر روی زمین است.

وی بیان کرد: بعد از پیامبر گرامی اسلام هم تبلیغ، ترویج و اقامه معارف دین و هم محوریت آن به عهده اهل البیت علیهم السلام افتاد. در خانه کوچک حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها این دو بزرگوار نقش برجسته‌ای در هدایت بشر و پیشبرد کلمه حق داشتند، لذا حتماً سیدالشهدا علیه السلام نیز می‌بایست با خانواده به کربلا بروند تا اتفاق بزرگ ایجاد شود و محوریت تبلیغ برعهده حضرت زینب کبری سلام الله علیها باشد.

قمی با بیان این که آحاد مسلمین موظف و مکلف به تبیین خوبی‌ها و زیبایی‌های دین هستند، تصریح کرد: روی مفهوم خانواده‌هایی که مبلغ مکتب هستند و بانوانی که مروج و مبلغ حق و حقیقت هستند باید بیشتر تأمل کرد.

وی افزود: وظیفه تبلیغ و ترویج دین به عهده خانواده‌ها است و یک خانواده محور بقیه خانواده‌ها می‌شود. در تمام مراحل مهم و نقاط عطف و سرنوشت ساز حرکت اسلام و انقلاب اسلامی هم این ادعا صادق است.

قمی در بیان اهمیت تبیین گام دوم انقلاب ادامه داد: بررسی شود چه اتفاقی در جامعه افتاده که نزدیک به ۲۰ روز اهتمام حضرت آقا به نگارش متن گام دوم بوده و بعد فرمودند: «این متن را تبیین کنید». ایشان چه احوالی در جامعه دیدند که نبض جامعه را گرفتند و نیازهای مردم و جامعه را دیدند و بر اساس شناختی که داشتند تحلیل خود را عرضه کردند. به نظر شما روی زمین جامعه، مردم و جوانان چه اتفاقی افتاده و چه گرفتاری‌های واقعی وجود دارد که مهم‌ترین درمان و علاج را باید به کار بگیریم. بیانیه گام دوم را با این نگاه بخوانید.

وی بر ضرورت خودآگاهی نسبت به انقلاب اسلامی تأکید کرد و افزود: باید دستاوردهای انقلاب اسلامی را واقعی ببینیم. امید واهی هم به خودمان ندهیم و روی اشکالات هم تعصب نداشته باشیم تا بتوانیم گام‌های بعدی را برداریم و به قله‌های بلند برسیم.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی «امیدواری» را مؤلفه دوم بیانیه گام دوم دانست و تأکید کرد: ممکن است جامعه را در آستانه ناامیدی ببینیم لذا باید این مسئله را حل کرد.

قمی وظیفه اصلی تبیین بیانیه گام دوم را بر عهده مبلغان دینی دانست و به آنها توصیه کرد که درد جامعه را ببینند و بیانیه گام دوم را بفهمند و آن را با مکانیزم خانواده محوری تبیین کنند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی نقش خانواده را در تبیین گام دوم انقلاب مهم و محوری دانست و تأکید کرد: اگر اهل بیت علیهم السلام دین خدا را به اهل حق رساندند حتماً خانواده‌ها می‌توانند بیانیه گام دوم را تبیین کنند.

وی خطاب به مبلغان دینی گفت: نباید صرفاً متن بیانیه برای مردم خوانده شود. با قدری تأمل در بیانیه گام دوم، باید جان‌مایه آن را تبیین کنید تا مردم، علاج برخی دردها و گرفتاری‌ها را در آن پیدا کنند.

وی با اشاره به راهبرد خانواده مبلغ در اسلام، نقش بانوان را در تبیین اسلام ناب و معارف دین را بیش از آقایان دانست و افزود: با موضوع بانوان در خانواده می‌توان اراده را تقویت و سبک زندگی را اصلاح کرد.

قمی گفت: اهل اهتمام و فهم معارف دین باشید. شما مبلغ دین و اسلام ناب و بیانیه گام دوم هستید اما تبلیغ نباید به شما محدود شود. این شما هستید که باید سررشته‌دار تبلیغ بقیه شوید و بقیه را به تبلیغ وادار کنید. فرصت ماه رمضان فقط به معنای تبلیغ من و شما برای مردم نیست. خیر شما موقعی است که در ماه مبارک رمضان چند مبلغ در منطقه تبلیغی را نسبت به مسئله تبلیغ، انگیزه‌مند کنید که فرآیند تبلیغ را بعد از شما ادامه دهند. از جمله دانشجویان مکتبی زیادی هستند که می‌توانند مبلغ اسلام باشند. اگر بتوانید غیرطلبه‌ها را در مسیر تبلیغ اسلام هدایت کنید آثار تبلیغی شما بیشتر می‌شود.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی یادآور شد: در مورد تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی کارهای خوبی انجام شده است و ما می‌خواهیم گام دوم را از روی زمین برداریم. سازمان تبلیغات اسلامی خادم مبلغان دینی است و نسبت به وظایف خودمان کوتاهی نخواهیم کرد.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: قرآن ، احادیث
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.