زارعی بیان کرد: کشور ما فناوریهای خاصی برای زمان بلایای طبیعی دارد، فناوریهایی برای آمادگی در برابر حوادث، رخ دادن حادثه و اتفاقات بعد از حادثه داریم و باید در این زمینه خود را بیشتر تقویت کنیم.
وی ادامه داد: باید برای مقابله با سوانح طبیعی آموزش و پژوهش داشته باشیم و آنها را در اختیار نهادها و مردم بگذاریم؛ از طرفی دنیا دنیای دیجیتال است و فناوریها به شدت میتوانند از ایجاد تلفات جلوگیری کنند.
زارعی بیان کرد: پارکهای علم و فناوری باید برای رشد فناوری تلاش کنند.
در ادامه مراسم سلمان آدینه وند رئیس مرکز تحقیقات و مطالعات راهبردی اظهار کرد: نیروی انتظامی به دلیل گستردگی اولین ارگانی است که پس از رخداد هر حادثهای در صحنه حاضر میشود و با توجه به آشنایی و حوادث و موقعیتها میتواند کمک مصدومان باشند.
وی بیان کرد: دغدغه پلیس زیاد است، آنها وظیفه برقراری نظم و امنیت را بر دوش دارند، پلیس سامانه ارتباط بسیار قوی دارد و به صورت بی سیم با تمام ارگانها در ارتباط است.
رئیس مرکز تحقیقات و مطالعات راهبردی گفت: پلیس علاوه بر برقراری امنیت وظیفه کمک به مردم را دارد و باید در همه حال کنار مردم باشد؛ پلیس هر کجا که ستاد مدیریت بحران درگیر است حضور دارد، به امدادگران کمک میکند، هنگام شناسایی فوتیها باید در صحنه حضور داشته باشد و بتواند به خوبی مصدومان را به بیمارستان منتقل کند.
آدینهوند افزود: هر موضوعی که باعث ایجاد خلا در جامعه شود میتواند برای نیروی انتظامی مشکلی ایجاد کند؛ در مناطق سیل زده پلیس اولین ارگان است که حضور پیدا میکند، این موضوعات بسیار مهم است.
وی یادآوری کرد: اسکورت محمولهها یکی از کارهای مهم پلیس است و این ارگان بحث کنترل جمعیت را بر عهده دارد؛ نیروی انتظامی طرحهای بسیار خوبی برای شناسایی بلایا دارد.
انتهای پیام/