به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، احمد شریعتی مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی، گفت: در ماه مبارک رمضان، نظارت بر مراکز نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی از قبیل خودروهای ویژه حمل این فرآوردهها،
کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری فرآوردههای خام دامی، کارگاههای فرآوری و بسته بندی فرآوردههای خام دامی در سطح استان صورت میگیرد.
وی از شهروندان خواست ضمن توجه به توصیههای بهداشتی
دامپزشکی در هنگام تهیه انواع فراوردههای خام دامی تازه و منجمد، فراورده خام دامی مورد نیاز خود را به مقدار نیاز و از مراکز عرضه مجاز و مورد اطمینان تهیه کنند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به گستردگی شبکه توزیع فرآوردههای خام دامی به صورت تازه و منجمد در فروشگاهها و مراکز عرضه سطح شهر در ماه مبارک
رمضان و نیز احتمال سوء استفاده برخی از افراد فرصت طلب، بویژه افراد دورهگرد و دست فروش ضرورت هرچه بیشتر نظارت احساس میشود.
مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی ادامه داد: این امر جهت عرضه فرآوردههای خام دامی غیربهداشتی و ارزان قیمت در مراکز غیر مجاز از قبیل عرضه گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده، عرضه مرغ قطعهبندی شده فاقد هویت، حمل و نقل و عرضه انواع
گوشت سفید و قرمز با خودروهای فاقد سردخانه و عرضه فرآوردههای بستهبندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید، انقضا و کد دامپزشکی، شایسته است کلیه شهروندان جهت پیشگیری از ابتلا به انواع بیماریهای غذازاد و همچنین بیمارهای مشترک بین انسان و دام و نیز حفظ سلامتی خود، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، بویژه موارد تخلف مذکور، مراتب را در مشهد با شمارهتلفنهای ۳۷۲۵۰۰۲۵، ۳۷۲۵۰۰۳۵ (شبکه دامپزشکی مشهد)، ۱۵۱۲ (مرکز پاسخگویی اداره کل دامپزشکی) و در شهرستانها به نزدیکترین شبکه دامپزشکی اطلاع داده تا برخورد قانونی و لازم صورت پذیرد.
شریعتی از آمادگی سامانه دریافت پیام کوتاه اداره کل دامپزشکی استان نیز با شماره ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ و نیز ادمین فضای مجازی به آدرس dampezeshkirazavi @ در پیام رسان «سروش» جهت اعلام موارد تخلف و رسیدگی به آنها خبر داد.
انتهای پیام//ف. ح
ضرورت نظارت بر فراوردههای خام دامی در ماه رمضان
--