وی بیان کرد: برای وعده افطاری دانشجویان شیر برنج، فرنی، حلیم، آش، نان و پنیر در نظر گرفتیم و سعی میکنیم لبنیات مورد نیاز دانشجویان تامین شود، همچنین خرما در کنار اقلام پروتئینی باید وجود داشته باشد چرا که خرما شامل موادی است که انرژی مورد نیاز افراد را برای فعالیت روزانه را تامین میکند و باعث میشود افراد بتوانند انرژی لازم برای امتحان دادن و فعالیت روزانه را کسب کنند.
به نژاد ادامه داد: وعده افطاری به همراه شام همزمان به دانشجویان داده میشود و سحری در ساعات مشخصی بین دانشجویان توزیع میشود، سحری که مد نظر قرار میدهیم باید شامل مواد پروتئینی باشد که دانشجویان بتوانند به خوبی یک روز کامل را روزه بگیرند.
بیشتر بخوانید: تاکید وزیر علوم در مورد تغذیه دانشجویان در ماه رمضان
معاون دانشجویی دانشگاه تهران افزود: شام و سحری در ساعات مشخص طبق برنامه مصوب با حضور دانشجویان و کارشناسان تغذیه پخش میشود.
وی با اشاره به هزینه کم تغذیه در ماه رمضان، گفت: هزینه تغذیه دانشجویان در ماه رمضان بیشتر از بودجه در نظر گرفته شده است که مبلغ آن حدود هزار یا هزار و ۲۰۰ تومان است، این مبلغ شاید فقط کفاف وعده افطاری را بدهد که با این شرایط وعده سحری و شام با یارانه دانشجویی وبدون هزینه خواهد بود.
انتهای پیام/