بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ٤٧,١ هزار تن، ٥٧.٩ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوسفند و بره با ٢٦.٤ هزار تن، بز و بزغاله با ٥.٨ هزار تن و سایر انواع دامها با ٢.١ هزار تن، بهترتیب ٣٢.٤ درصد، ٧.٢ درصد و ٢.٦ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
بیشتر بخوانید: هزینه تولید بخشهای خدمات ۲۲.۲ درصد افزایش یافت
مقایسه عملکرد کشتارگاههای کشور در زمستان سال ۱۳۹۷ با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹۶ نشاندهنده کاهش ٢٣درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است. کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ٣٤ درصد، برای بز و بزغاله ۱٦ درصد، برای گاو و گوساله ۱٥ درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش ١٤ درصد، و برای شتر و بچه شتر ٤٩ درصد بوده است.
نتايج حاصل از اين طرح نشان می دهد كه توليد گوشت قرمز در كشتارگاهها در اسفند نسبت به بهمن همين سال بيش از ١٨ درصد افزايش داشته است.
برای دستیابی به اطلاعات بیشتر به فایل پیوست و فایل پیوست دوم مراجعه شود.
انتهای پیام/