به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدحسن زدا سرپرست سازمان تأمین اجتماعی در نشست خبری که امروز (سهشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه) به منظور تشریح جزئیات و زمان پرداخت مابهالتفاوت حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی در سال ۹۸ برگزار شد، اظهار کرد: امسال به دلیل مشکلات اقتصادی مابه التفاوت افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی از اردیبهشت ماه اعمال میشود و از این ماه مستمری بگیران حقوق جدید دریافت میکنند.
وی افزود: مابه التفاوت حقوق فروردین ماه نیز در صورت تامین مالی با حقوق اردیبهشت ماه پرداخت میشود، در غیر این صورت مستمریبگیران این مابهالتفاوت را با حقوق خرداد ماه دریافت میکنند.
بیشتر بخوانید: افزایش ۱۳ درصدی حقوق مستمریبگیران
وی ادامه داد: اولین گروه حداقلیبگیران هستند که بر اساس تصمیم گیری شورای عالی کار و طبق ماده ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی حداقل حقوق آنها ۳۶.۵ درصد افزایش یافته و اشخاصی که سال گذشته یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان حقوق دریافت میکردند، امسال یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دریافت خواهند کرد و با مزایای جانبی نیز مجموعه دریافتی مستمریبگیران در سال ۹۸، حدود ۲ میلیون تومان خواهد بود و در این زمینه مستمریبگیر زیر ۲ میلیون تومان نخواهیم داشت.
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی ابراز داشت: این افراد حق همسر، حق اولاد و حق مسکن دریافت میکنند و با توجه به این موارد حقوق مستمریبگیران کمتر از ۲ میلیون تومان نخواهد شد.
زدا افزود: سایر سطوح نیز بر اساس ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی و نرخ تورم حقوقشان افزایش خواهد یافت و امسال با پیشنهادی که از سوی کانون بازنشستگی کشور مطرح شد، ۱۳ درصد به همراه ۲۶۱ هزار تومان به صورت نقدی به حقوق این افراد افزوده خواهد شد.
وی با اشاره به سال رونق تولید تصریح کرد: بستههای حمایتی شامل بخشودگی جرائم، تخفیفهای طولانیمدت و پرهیز از قوانین قهری به خصوص در مناطق سیلزده را برای کارفرمایان در نظر گرفتیم و با توجه به شرایط اقتصادی موجود از کارگاهها و کارفرمایان حمایت میکنیم تا به شرایط عادی برسند.
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی گفت: قطعاً هیچ کارگاه تولیدی و صنعتی به دلیل اجرای قوانین فنی و اجتماعی تعطیل نخواهد شد.
وی ادامه داد: ما ۲۰ هزار میلیارد تومان از بخش خصوصی طلب داریم و قطعاً از اقدامات قهری استفاده نخواهیم کرد و در کنار کارفرمایان و کارگاههای تولیدی هستیم و از آنها حمایت خواهیم کرد.
زدا درباره افرادی که با ۱۰ سال سابقه بیمه کمترین مستمری را دریافت میکنند، گفت: این افراد توقع نداشته باشند که اندازه ۳۰ سال خدمت حقوق دریافت کنند. اشخاصی که ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان حقوق دریافت میکردند، ۳۶.۵ درصد افزایش حقوق خواهند داشت و این افزایش حقوق نسبت به چند سال گذشته بیسابقه بوده است.
انتهای پیام/
حالا بگیدچقدرافزایش میکنید به حقوق ما
به خدا مستمری بگیران تامین اجتماعی که حتی خیلیهاشون نصف حداقل میگرن یعنی ۷۵۰ هزار تومن یا حداقل حقوق رو میگیرن دارن زیر بار گرونی له میشن.
وجدان داشته باشید. هر موقع هم بحث همسان سازی میشه اصلا به بازنشستگان تامین اجتماعی توجه نمیشه.
خوردن حق مظلومی که دستش به هیچی بند نیست سرطان میشه و مقدمات ظهور حضرت
بیمه در ایران یعنی بدبختی بیشتر .اون از دفترچه خدماتشون که داروهای گرون رو پوشش نمیده .یعنی به عبارتی دفترچه درمان داشته باشی یا نداشته باشی هیچ فرقی در ویزیت و دارو برا بیمه شده نداره .
ایشاالله که بتونید یه فکر اساسی برای این مردم مظلوم بکنید
است
۱ مبلغ افزایش نا عادلانه است و عدد دهن پر کن ۳۶.۵ فقط برای حداقلیها است و برای بقیه سطوح تا ۱۵ درصد کاهش دارد.
۲ تورم سال قبل بالای ۳۰۰ درصد بوده که بعد یکسال تحمل مسنمری بگیر با همین اعداد غیر واقعی و غیر عادلانه هم هنوز پرداخت نشده و وعده اردیبهشت و خرداد میدهند و تازه مفتخرن که پرداخت امسال بی سابقه است چون هر سال به خرداد و تیر و شهریور میرسید.
۳ طبق همین جدول در گزارش تفاوت افزایش اقلام جانبی نسبت به قبل مبالغ ۳ تا ۸ تومنه که خجالت دارد. مثلا حق اولاد از ۹ تومن به ۱۱ رسیده که پول یک بستنی هم نیست.
تشکر
به استناد همین گزارش اولا بی عدالتی در افزایش حقوقها مشهود است. و مرتب با طرح حداکثر حداقل مستمری بگیران را روبه هم قرار میدهند در حالی که حتی حداکثر حقوقها باززیر خط فقرن.
دوم اینکه حدود ۳۰۰ درصد تورم سال قبل را ۳۶.۵ درصد تصویب کردن که بجز حداقلها برای بقیه تا ۱۵ درصد میشود و انهم با تاخیر و ... و عملا حتی تورم سال قبل را وعده اردیبهشت خرداد میدهند و تازه میگویند بی سابقه است.
سوم اینکه کل تفاوت مزایای جانبی طبق همین جدول در هر ایتم ۲ تا ۸ تومن میباشد و مثلا حق اولاد از ۹ تومن به ۱۱ رسیده که جای تاسف دارد.
ممنون
همیشه طرحهای سازمانها غیر کارشناسی و مقطعی است و در دراز مدت نتیجه منفی دارد و اضافه کردن حقوق بصورت ثابت و درصدی عملا اجحاف است چرا که برای یکسری ۳۶.۵ درصد و برای یکسری عملا ۱۵ درصد میشود.
لزوم رسیدگی به حقوق حداقلیها وظیفه سازمان است و دلیل نیست با این روش جبران شود.
بالاخره کسی که ۳۰ سال ۷ برابر فرد دیگری بیمه داده حقوق خود را دارد.
برا اینکه اشتغال زایی بیشتر بشه و همچنین اوضاع کاری در ادارات شما بایددو تا کار بکنید
اول اینکه وضعیت بازنشستگان ساماندهی بشه تا همه دنبال راهی برای ماندن هرچه بیشتر در ادارات نباشند. بازنشستگی در کشور ما متأسفانه تبدیل به نیمه مردن شده که هیچ جایگاه منزلت و اوضاعی نداره.
دوم اینکه حقوقا شفاف و روی یک فیش پرداخت بشه و تمام پرداختای سوری به هر شکلی که انجام میشه جلوش گرفته بشه یکی دوستان توبهداشت و درمان بود میگفت کارمندا که میان اداره بجای کار کردن و تمرکز روی کار دنبال راههای میانبری هستن که چه جوری ماموریت بیشتری یا اضافه کار بیشتری یا کارانه بیشتری یا حق مدیریت بیشتری یا پرکیس بیشتری و چه و چه تلاش میکنند آخر سر در حدی هم که صدای مردم در نیاد یه کاری هم میکنند.