به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، ابوطالب قزلسفلو ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بارش باران در ماههای اخیر سبب افزایش و تراکم پوشش گیاهی شده که با افزایش درجه حرارات، کاهش رطوبت و خشک شدن آنها، احتمال وقوع حریق در عرصههای منابع طبیعی استان افزایش پیدا میکند.
وی با بیان اینکه اقدامات لازم برای جلوگیری از وقوع حریق و کاهش خسارتهای احتمالی در دستور کار قرار گرفته است، گفت: همه تجهیزات موردنیاز برای مقابله با آتشسوزی عرصههای منابع طبیعی باید به کار گرفته شود تا در صورت بروز مشکل، آتش در کوتاهترین زمان خاموش و خسارتهای آن به حداقل برسد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بیان داشت: ستادهای بحران پیشگیری و اطفا حریق در شهرستانها ایجاد شده و درصورت بروز آتشسوزی از ظرفیت همه دستگاهها استفاده خواهد شد.
وی اضافه کرد: کانونهای بحرانی آتشسوزی براساس اطلاعات منطقهای، جادهها و راههای دسترسی، منابع آب طبیعی و مصنوعی (چشمههای دائمی، موقت، آبراهههای دائمی، فصلی، مخازن ذخیره آب ثابت و متحرک) شناسایی و همچنین نقشههای اطلاعاتی مناطق بحرانی با پارامترهای موثر برای مدیریت اطفا حریق در استان تهیه شده است.
قزلسفلو با بیان اینکه تجهیزات موردنیاز برای اطفا حریق در عرصههای منابع طبیعی در استان موجود است، گفت: تجهیزات انفرادی و گروهی و ادوات و تجهیزات موتوری ویژه اطفا حریق تعمیر شده و آماده فعالیت است.
وی یکی از دلایل وقوع آتشسوزی در عرصههای مرتعی و جنگلی استان را آتشزدن بقایای گیاهی در اراضی کشاورزی حاشیه این عرصهها دانست و افزود: اقدامات پیشگیرانه فنی مانند طراحی، ترمیم و بهسازی خطوط آتشبُر، انجام عملیات بهداشتی، پرورشی و پاکسازی عرصههای بحرانی و حذف یا کاهش پوشش زیراشکوب مناطق جنگلکاری انجام شد. همچنین ایجاد گشت و کشیک حریق به صورت شبانهروزی و تشدید حضور نیروهای حفاظتی به ویژه در ایام تعطیل و ایجاد گشتهای ویژه شناسایی و مستمر در مناطق بحرانی و حساس به آتشسوزی در دستور کار قرار گرفته است.
انتهای پیام/پ