به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، بیژن دارایی در جلسه هماندیشی و تعامل دانشگاه آزاد با دستگاه قضایی استان گفت: ۴۲ برنامه مصوب برای سال ۹۸ در نظر گرفتهشده که برنامههای فوقالعادهای برای ورود به عرصه پیشگیری هستند و این نشان میدهد که نگاه ما صرفاً کیفر گرایانه نیست.
وی با اشاره به تعامل دادگستری لرستان با تمام نهادها و دستگاههای اجرایی افزود: این جلسه نمونهای از جلسات مکرری است که توسط شورای قضایی و رئیسکل دادگستری استان در نهادهای دولتی و غیردولتی برگزار میشود که البته برگزاری این قبیل جلسات ضرورتی ندارد و فقط به خاطر نگرانیهایی است که در حوزه اجتماعی داریم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان بابیان اینکه ما در تلاشیم که ارتباط خود را با دانشگاه تقویت کنیم عنوان کرد: امروز در جمع اساتید دانشگاه حاضر شدیم تا باهم اندیشی به راهکارهایی برای کنترل آسیبهای اجتماعی دست پیدا کنیم.
وی تصریح کرد: ۱۶۹ عنوان پژوهشی در رابطه با آسیبهای اجتماعی تهیهکرده و به دانشگاه اعلام کردهایم که این اولین مصوبه جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم بوده تا کارهای ما مبنای علمی و تحقیقاتی داشته باشد.
دارایی خاطرنشان کرد: انتظار داریم که در این راستا با ما همکاری کنند و پژوهشها را بر مبنای دقت و صداقت انجام دهند تا نتیجه آن کارساز و قابلاتکا باشد، ما از مجموعه دانشگاهها دعوت میکنیم که در شورای پیشگیری از وقوع جرم حضورداشته باشند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان بابیان اینکه قبول داریم که در برنامه داوریها آسیبهایی وجود دارد، گفت: موسسههایی برای ساماندهی، صدور مجوز و نظارت بر داوریها تعریفنشده و ما میبینیم که اداره کار، مجوز داوری صادر میکند یا انجمنی در سطح استان تشکیلشده که برخی از مجوزها را صادر کرده است.
وی افزود: ما به دنبال این هستیم که اجازه ندهیم این مراکز به صدور مجوز داوری اقدام کنند، بنابراین یکی از برنامههای ما ساماندهی داوری است که دستورالعمل آن تهیهشده تا بتوانیم مؤسساتی را تعریف کنیم که فرهنگ داوری را ترویج دهند که تا آخر امسال، این موضوع عملیاتی میشود.
دارایی عنوان کرد: همچنین به دنبال این هستیم که تا پایان سال، بحث میانجیگری نیز به نتیجه برسد؛ دستورالعمل آن آمده و فراخوان زدهشده افراد زیادی هم ثبتنام کردهاند که در قالب نهاد میانجیگری که یکی از نهادهای نوپاست شروع به کار کنند ما در این زمینه یک گام از سایر استانها جلوتریم کما اینکه یکی از دانشجوهای همین دانشگاه که فرد توانمندی بوده مجوز میانجیگری صادر کرده است.
وی تصریح کرد: از مجموع ۱۶۹ عنوان پژوهشی که به دانشگاه اعلام کردهایم ۱۰ یا ۱۱ مورد آن در رابطه با مناطق حاشیهنشین است، ما مناطق را شناسایی کردهایم و امیدواریم که خروجی تحقیقات ارائه راهکاری برای کاهش آسیب در این مناطق باشد.
انتهای پیام/د