استفاده از هرگونه رنگ مجاز و غیر مجاز در زولبیا و بامیه ممنوع و تولید کننده فقط ملزم به استفاده از زعفران طبیعی است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، حسن براتی زاده مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: استفاده از هرگونه رنگ مجاز و غیر مجاز در زولبیا و بامیه ممنوع و تولید کننده فقط ملزم به استفاده از زعفران طبیعی است. جعبه‌های عرضه شیرینی هم باید حتما دارای نشان سازمان غذا و دارو (سیب سلامت) و پروانه بهداشتی ساخت باشد.
براتی‌زاده با اشاره به اینکه در زولبیا و بامیه، رنگ قهوه‌ای یا کدر ممکن است ناشی از ترکیب شیمیایی «آکریل آمید» باشد، گفت: این ماده سرطان زاست و توصیه می‌شود مردم ضمن تهیه زولبیا و بامیه از مراکز مجاز، همه موارد مرتبط با بهداشت و سلامت را جدی بگیرند.
انتهای پیام / م


استفاده از هرگونه رنگ مجاز و غیرمجاز در زولبیا و بامیه ممنوع

برچسب ها: وزارت بهداشت ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.