به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، علیرضا نوروزیان مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: این طرح از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز و تا پایان این ماه ادامه دارد.
نوروزیان با اشاره به اینکه هر روز از ساعت هشت صبح تا ۲۰ و در مواردی تا ساعت ۲۴ روند نظارت بر اماکن عرضه مواد غذایی ادامه دارد، خاطرنشان کرد: نظارت کارشناسان و بازرسان معاونت بهداشتی دانشگاه، همه روزه و در روزهای تعطیل انجام میشود.
وی گفت: در نظارت بر مراکز پخت مواد غذایی، اسیدیته یا میزان سوختگی روغن مصرفی، دمای محیط، ph مواد غذایی، رطوبت، شوری مواد غذایی، بار میکروبی سطح کار و ... در محل سنجش و اندازهگیری میشود.
نوروزیان افزود: تمامی مراکز عرضه حلیم، آش و زولبیا و بامیه موظف به اخذ تاییدیه از معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی هستند و در صورت نداشتن مجوز تعطیل میشوند.
مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی گفت: نمونه برداری از زولبیا و بامیه و ... با تجهیزات پورتابل بازرسی در مکان انجام میشود و نظارتها با جدیت پیگیری میشود.
وی افزود: در این ایام بر ایستگاههای نذری به ویژه اماکنی که اقدام به توزیع چای در لیوانهای یکبار مصرف میکنند نیز نظارت صورت میگیرد.
انتهای پیام/ط