طرح ملی نگرش کارآفرینی دانش آموزی با هدف ایجاد خودباوری، تفکر خلاق،ترسیم چشم انداز آینده شغلی برای دختران با شرکت حدود ۱۰۰ دانش آموز دختر متوسطه دوم در چابهار برگزار شد.

طرح ملی نگرش کارآفرینی دانش آموزی در چابهار برگزار شدبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، مدیر پروژه ملی نگرش کارآفرینی دانش آموزی در حوزه فناوری اطلاعات اظهار داشت: دنیای امروز، دنیای تکنولوژی و پیشرفت بوده که نیاز است دانش آموزان با تکنولوژی‌های جدید آشنایی بیشتری داشته باشند.

علی سلوکی افزود: در جوامع پیشرفته مهارت برنامه نویسی در حال گسترش بوده و از دروس اصلی آموزشی محسوب می‌شود بنابراین لازم است برای ایجاد نگاه فرایندی، تحلیلی و ایجاد تفکر خلاق در بین دانش آموزان برنامه نویسی را گسترش داد.

وی بیان کرد: ۵۰ درصد فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها در حوزه فناوری اطلاعات را دختران تشکیل می‌دهند که متاسفانه در بازار کسب و کار حضور کم رنگی از آنان دیده می‌شود که با اجرای این طرح ملی، می‌توان این مشکل را برطرف کرد.

مدیر پروژه ملی نگرش کارآفرینی دانش آموزی ادامه داد: طرح ملی کارآفرینی دانش آموزی در حوزه فناوری اطلاعات در سه مرحله برگزار خواهد شد که در مرحله نخست آشنایی دانش آموزان، مربیان و اولیا با موضوع کارآفرینی و مرحله دوم برگزاری یک کمپ تابستانی فناوری اطلاعات به مدت یک ماه در تهران است.

وی از دعوت برگزیدگان استان‌های مختلف برای تولید نرم افزار و طراحی سایت و مرحله سوم ایجاد بسته‌های برنامه ریزی شده و آموزش مهارت‌های زندگی به عنوان یک واحد فوق برنامه در آموزش و پرورش خبر داد.

سلوکی گفت: رویداد کارآفرینی دانش آموزی تینوتک در راستای طرح ملی نگرش کارآفرینی دانش آموزی در حوزه فناوری اطلاعات با همکاری وزارت آموزش و پرورش (دفتر امور بانوان)، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با حضور مشاور معاون وزیر ارتباطات، مدیرکل سازمان فناوری سیستان و بلوچستان، مدیر پروژه و رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان در چابهار برگزار شد.

وی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان و شهرستان چابهار پس از استان تهران نخستین میزبان برگزاری این طرح ملی بوده است.

معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش چابهار نیز گفت: رویداد کارآفرینی ارتقای خودباوری و اعتماد به نفس دانش آموزان را در پی دارد.

حسن نوروزی افزود: دانش آموزان در سه بخش بازی سازی و چگونگی درآمدزایی از آن، تولید محتوا و نحوه تولید محتوای باکیفیت و هوشمند سازی و تأثیر آن بر کیفیت زندگی و کسب و کار آموزش دیده و با یکدیگر به رقابت پرداختند.

وی به اهمیت بالای فناوری اطلاعات درحوزه کارآفرینی اشاره کرد و افزود:مقطع متوسطه، زمان انتخاب و گرفتن تصمیمات بزرگ و سرنوشت ساز برای دانش آموزان است.

انتهای پیام/گ

برگزاری طرح ملی نگرش کارآفرینی دانش آموزی در چابهار

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار