برای داشتن حافظهی بهتر میتوان از راهکارهای مهم و علمی که اغلب دم دستی هستند استفاده کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در این گزارش جدیدترین دانستنیهای روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید، را دنبال میکنیم.
اگر در به خاطرآوردن برخی مسائل و موضوعات با دشواری روبرو هستید نگران نباشید زیزارراههای ساده ای برای افزایش حافظه وجود دارد. متخصصان این حوزه توصیه داشتن تحرک جسمی و روانی و حضور در فعالیتهای اجتماعی را توصیه میکنند ؛ بررسیها نشان میدهند منظم و مرتب بودن هم در داشتن حافظه خوب موثر است.
یکی از عوامل موثر که کمتر جدی گرفته میشود داشتن خواب خوب و کافی است؛ به یاد داشته باشید که داشتن تغذیه سالم هم از اصلیترین راهکارهای حفظ حافظه است؛ همچنین سعی کنید ناخوشیها و بیماریهای مزمن را کنترل کنید تا آسبی به حافظه شما وارد نشود.
محققان دربررسیهای اخیر خود متوجه شدند که کودکان و نوجوانانی که به مصرف نوشابه های شیرین کم کالری روی آورده بودند، نه تنها در مقایسه با کودکانی که آب آشامیدنی نوشیده بودند اشتهای بیشتری برای مصرف کالری داشتند، بلکه قند موجود در نوشابههم به بدن آنها آسیب وارد کرد.
محققان سراسر دنیا در بررسیهای اخیر خود به مکانیسمی کلیدی دست پیدا کردهاند که به واسطه آن مکانیسم سلولهای سرطانی که تشکیل دهندهی تومور هستند تغذیه میشوند و یافتههای آنها حاکی از دخالت هورمون اپی نفرین است.
به گفتهی سرپرست این پژوهش، شما میتوانید تمام سلولهای یک تومور را نابود کنید؛ اما اگر سلولهای بنیادی یا سلولهای مادر باقی بمانند و نابود نشوند، تومور مجددا رشد خواهد کرد همچنین این یافتهها نشان میدهند ویتامین C ممکن است عامل درمان کنندهی مؤثر و جدیدی برای درمان بیمارانی باشد که تحت استرس مزمن قرار دارند.
محققان در بررسیهای اخیر خود متوجه شدهاند کودکان چاق تر و قدبلندتر بیشتر از دیگران کودکان در خطر ابتلاء به سرطان کلیه در بزرگسالی هستند؛ کارسینوم سلولی کلیوی، شایعترین نوع سرطان کلیه در بین افراد بزرگسال است.
آنها مشاهده کردند کودکانی که قدشان از حد میانگین بلندتر بوده ۸ درصد بیشتر از دیگران در ریسک ابتلا به این نوع سرطان هستند . محققان اذعان میکنند این یافتهها میتواند راهگشای برای یافتن علل ابتلاء به سرطان کلیه باشد.
محققان در بررسیهای اخیر خود نشان دادند که میزان کم سروتونین که نوعی انتقالدهنده عصبی مرتبط با افسردگی است، میتواند عامل اصلی اختلالات رودهای باشد و از جمله نتایج این اختلال میتوان به یبوست اشاره کرد.
این مطالعه حاکی از آن است که انتقال باکتریهای رودهای از یک موش با نشانههای افسردگی به موشی سالم میتواند رفتارهای افسردگی موش اول را به موش دوم هم منتقل کند درون دستگاه گوارش ما یک شبکه عصبی گسترده وجود دارد که بزرگترین مجموعهی نورونهای موجود در بدن و خارج از مغز به حساب میآید و معمولاً روده به عنوان "مغز دوم" معروف است.
انتهای پیام/