رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفتوگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: بر اساس متابولیسم طبیعی بدن اگر در تهیه و پخت حلیم به جای گوشت از موادی مانند پشم و پنبه استفاده شود، این مواد بهصورت طبیعی دفع خواهد شد و در کوتاه مدت آسیب جدی به بدن وارد نمیکند، اما در طولانی مدت ممکن است به دل درد و ایجاد مشکلات گوارشی برای مصرف کنندهها منجر شود.
وی ادامه داد: استفاده از پشم و پنبه به جای گوشت در حلیم به نوعی تقلب است و از این رو توصیه میکنیم افراد حلیم را از مکانهای معروف و شناخته شده خریداری کنند، زیرا تشخیص مواد داخل حلیم برای افراد عادی موضوعی سخت است.
عزیزی تاکید کرد: اگر پشم و پنبه استفاده شده در حلیم تمیز و بهداشتی نباشند ممکن است به بروز مشکلات و بیماری در افراد منجر شود.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: همچنین اگر پشم و پنبه مورد استفاده در حلیم به مواد شیمیایی یا گرد و خاک محیط آلوده باشد باعث ایجاد ضرر به فرد مصرف کننده خواهد شد و احتمالا این گونه مشکلات و بیماریها با مصرف زیاد و در طولانی مدت اتفاق میافتد.
انتهای پیام/
استفاده از پشم و پنبه در پخت حلیم