عزیزی گفت: استفاده از پشم و پنبه در تهیه حلیم در طولانی مدت باعث بروز مشکلات گوارشی و برخی آسیب‌های جدی می‌شود.

پشم و پنبه به‌جای گوشت در حلیم/ برای کش‎دار کردن حلیم از آرد استفاده می‎شودمحمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: بر اساس متابولیسم طبیعی بدن اگر در تهیه و پخت حلیم به جای گوشت از موادی مانند پشم و پنبه استفاده شود، این مواد به‌صورت طبیعی دفع خواهد شد و در کوتاه مدت آسیب جدی به بدن وارد نمی‌کند، اما در طولانی مدت ممکن است به دل درد و ایجاد مشکلات گوارشی برای مصرف کننده‌ها منجر شود.
 
وی ادامه داد: استفاده از پشم و پنبه به جای گوشت در حلیم به نوعی تقلب است و از این رو توصیه می‌کنیم افراد حلیم را از مکان‌های معروف و شناخته شده خریداری کنند، زیرا تشخیص مواد داخل حلیم برای افراد عادی موضوعی سخت است.

عزیزی تاکید کرد: اگر پشم و پنبه استفاده شده در حلیم تمیز و بهداشتی نباشند ممکن است به بروز مشکلات و بیماری‌ در افراد منجر شود.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: همچنین اگر پشم و پنبه مورد استفاده در حلیم به مواد شیمیایی یا گرد و خاک محیط آلوده باشد باعث ایجاد ضرر به فرد مصرف کننده خواهد شد و احتمالا این گونه مشکلات و بیماری‌ها با مصرف زیاد و در طولانی مدت اتفاق می‌افتد.

انتهای پیام/

استفاده از پشم و پنبه در پخت حلیم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.