حکیمی گفت: پرداخت قبوض احتیاجی به رمز یکبار مصرف ندارد و تا سقف ۵۰۰ هزار تومان می‌توانند تراکنش کسب و کار را انجام دهند.

رمز یکبار مصرف برای پرداخت قبوض خدماتی لازم نیست/ اول خرداد زمان آمادگی بانک ها برای اجرای رمز دومبه گزارش خبرنگار بورس، بانک و بیمه  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  ناصر حکیمی، معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در تحریریه خبر ۲۱ اظهار کرد: قرار نیست اتفاق خاصی در حوزه رمز‌ها بیفتد تنها موضوع رمز‌های اینترنتی و حفظ امنیت بانکی مد نظر بانک مرکزی است. جابه جایی این اعداد منجر به کلاهبرداری‌ها اینترنتی می‌شد.

وی افزود: ممکن است اگر رمز‌ها به دست کسی بیفتد بتواند با فیشینگ از این رمز استفاده کند و حساب افراد را خالی کند. این رمز دوم یکبار مصرف هزینه‌ای برای مردم ندارد.

حکیمی گفت: زمان تعیین شده تا پایان اردیبهشت ماه برای همه بانک‌ها مقرر شده و آن‌ها در حال برنامه ریزی برای راه اندازی سیستم‌های خود هستند.

وی بیان کرد: مشکلی که از قبل هم مدنظر قرار گرفته است ایراد برخی از گوشی‌ها در پیاده سازی رمز‌های یکبار مصرف است در این بین برخی از گوشی‌ها توانایی نصب برنامه ندارند و اینکه برخی‌ افراد گوشی هوشمند ندارند.

معاون فناوری نوین بانک مرکزی بیان کرد: تمهیدات مختلفی باید چیده بشود تا این اتفاق بیفتد، زمانی را برای پیاده سازی سیستم عامل همگانی بانک‌ها داده شده است تا پایان خردادماه بانک‌ها آماده ارایه خدمات شوند.

وی تاکید کرد: پرداخت قبوض احتیاجی به رمز یکبار مصرف ندارد و تا سقف ۵۰۰ هزار تومان می‌توانند تراکنش کسب و کار را انجام دهند.


بیشتر بخوانید: توضیحات مهم در مورد رمز‌های یک بار مصرف بانکی/هزینه‌ای برای رمز‌های دوم پویا اخذ نمی شود


حکیمی ادامه داد: باتوجه به این امر تعبیه کردیم که رمز ایستا همچنان برای تراکنش‌های زیر ۵۰۰ هزار تومان باقی است.

وی افزود: چیزی که برای ما مهم است سنجیدن تمام جوانب مهم قضیه حذف رمز دوم دایمی است. گفته می‌شود رمز ۶۰ ثانیه کم است و به نظر می‌رسد برای آن کار‌های جدیدی صورت بگیرد.

حکیمی گفت: مردم نگران اول خرداد نباشند اول خرداد زمانی است که برای بانک‌ها تعریف شده است از اول خرداد اگر بانکی آماده نباشد باید خسارات ناشی از حذف رمز دوم را متقبل شوند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهدی مختاری
۲۲:۰۲ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
هر روز یه دردسر جدید.
هر روز یه آهنگ جدید.
41 ساله که به بهانه های مختلف دارند برای مردم دردسر ایجاد میکنند.
یه روز به بهانه تعویض کارت شناسایی ملی.
یه روز به بهانۀ تعویض شناسنامه.
یه روز به بهانۀ تعویض کارت پایان خدمت.
یه روز به بهانۀ اتمام تاریخ انقضای همین کارت ها.
یه روز به بهانۀ عکس سه در چهار.
یه روز به بهانۀ فتوکپی.
هر 3 سال یه بار هم به بهانۀ "اتمام تاریخ انقضای گواهینامۀ فنی و حرفه ای کارگران ساختمانی"، سازمان تأمین اجتماعی، بیمۀ آنها را به تعلیق در میاره.
همش بازی پوله.
مگه این رمز ایستا چه مشکلی داشت؟
از روزی که حساب بانکی باز کردم تا حالا نشد یه بار گرفتار کلاهبردارها بشم؛ حتی یه بار هم رمز دومم رو تغییر ندادم؛ حالا چی شده که یهویی نگران مردم شدند؟ اگه واقعاً راست میگن که نگران این مردم هستند، اون پول هایی که توسط خاوری و دیگر دوستانش، به کانادا رفت و برگردونند.
چرا ما باید تاوان افرادی رو بدیم که نمیتونند از خودشون مراقبت کنند؟
کشور های دیگه دارند خودروی برقی می سازند، اونوقت ما هنوز درگیر فتوکپی گرفتن از مدارکمون برای گرفتن کارت سوخت بنزینی هستیم.
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۱:۱۶ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸
با درود بابت هر پیامک شرکت مخابرات چند ریال به قبض تلفن همراه اضافه مینماید +ارزش افزوده
آخرین اخبار