مدیر آموزش و پرورش قروه استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس را یکی از اولویت‌های آموزش و پرورش عنوان کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران از سنندج ، مدیر آموزش و پرورش قروه گفت: قدیمی بودن مدارس به معنای تخریبی بودن آن نیست بلکه قدمت بالا دارند که اگر خیرین همت کنند، این مدارس بازسازی می‌شود.

جعفر عبدالملکیبا بیان اینکه ۱۴ فضای آموزشی برای بررسی تخریبی بودن به سازمان نوسازی مدارس استان معرفی شده است، افزود: برای اطمینان خاطر از خطرآفرین نبودن، این اقدام انجام شده است.

عبدالملکی استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس را یکی از اولویت‌های آموزش و پرورش دانست و گفت: تا سال گذشته ۳۹ مدرسه در شهرستان، فاقد سیستم گرمایشی استاندارد بود که باهمت خیرین ۲۷ آموزشگاه استانداردسازی شد و ۱۲ مدرسه هم امسال به این سیستم مجهز می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش قروه به کمک‌های خیرین در سیزدهمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز این شهرستان در هفته گذشته اشاره کرد و افزود: در این جشنواره پنج میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال برای نوسازی مدارس و تامین تجهیزات جمع آوری شده که یک میلیارد ریال آن را فرماندار قروه اهدا کرده است.

وی با بیان اینکه یکی از خیرین شهرستان به نام حاج ابراهیم مهرداد نقش موثری در استانداردسازی سیتم‌های گرمایشی مدارس داشته است، گفت: این خیر از سال ۹۲ تا ۹۷ تعداد ۲۰ مدرسه را استانداردسازی کرده است.

عبدالملکی، اضافه شدن سه کلاس درس به دبستان شکوفه و رضوی با هزینه ۸۰۰ میلیون ریال، احداث مدرسه سه کلاسه روستای نی بند با هزینه پنج میلیارد ریالی توسط شرکت معدنی زرکوه، احداث دبستان ۲ کلاسه روستای سلطان آباد توسط موسسه علمی - آموزشی قلم چی با یک میلیارد و ۳۳ میلیون ریال هزینه را گوشه‌ای از کمک خیرین به آموزش وپرورش قروه اعلام کرد.

وی افزود: یکی از خیرین شهرستان به نام حاج قربانعلی ورمقانی سه هزار و ۷۴۱ متر مربع زمین به ارزش ۶ میلیارد ریال برای احداث فضای آموزشی اهدا کرد.

مدیرآموزش و پرورش قروه تاکید کرد: فرهنگیان این شهرستان هم ماهانه به صورت مستمر ۵۰ میلیون ریال برای تعمیر، ساخت و توسعه فضا‌های آموزشی کمک می‌کنند.

عبدالملکی فرسوده بودن ۳۵ درصد فضا‌های آموزشی را چالشی بزرگ در راه آموزش وپرورش اعلام کرد و از خیران خواست تا برای ساخت مدرسه در شهرک دانش قروه، ناحیه منفصل شهری قلعه، دزج، دلبران وروستا‌های وینسار، مالوجه، میهم سفلی، نارنجک و قاملو همت کنند.

در سال تحصیلی جاری ۲۹۰ هزار دانش آموز مقاطع سه گانه (ابتدایی، متوسطه اول و دوم) در سه هزار و ۸۰۰ مدرسه استان کردستان مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام/ع

۳۵درصد از مدارس قروه فرسوده است

برچسب ها: خیرین ، آموزش و پرورش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.