به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر به دنبال یک سالاد پر خاصیت و خوشمزه میگردید سالاد کدو حلوایی با اسفناج یکی از بهترین هاست. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این سالاد آشنا شوید.
مواد لازم برای ۴-۶ نفر :
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
کدو حلوائی پوست گرفته ۴۰۰ گرم
آب مرغ ۲۵۰ میلیلیتر (۱ پیمانه)
آب ۲۵۰ میلیلیتر (۱ پیمانه)
کوس کوس (بلغور) ۲ پیمانه
برگ اسفناج خرد کرده ۱۵۰ گرم
گردو تستکرده ۱۵۰ گرم
مواد لازم برای تهیه سس:
آبلیموی تازه یکچهارم پیمانه
روغن زیتون یکچهارم پیمانه
عسل یک قاشق چایخوری
پودر زیره یک هشتم قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه سالاد کدو حلوائی با اسفناج :
روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.
آنگاه کدو را اضافه کنید و به آرامی آن را تفت دهید.
حالا آب مرغ و آب را مخلوط کرده، روی کوس کوس بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید، تا آب مرغ و آب جذب شود.
سپس در ظرف مناسبی کدوی برشته، کوس کوس، اسفناج و گردو را مخلوط کنید و به همراه سس فراهم کرده میل کنید.
روش تهیه سس:
تمامی مواد را در شیشه بریزید، درب شیشه را ببندید و تکان دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
منبع: شور وشیرین
انتهای پیام/