در این مطلب دستورالعمل تهیه سالاد کدو حلوایی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر به دنبال یک سالاد  پر خاصیت  و خوشمزه می‌گردید سالاد کدو حلوایی با اسفناج یکی از بهترین هاست. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این سالاد آشنا شوید.

سالاد کدو حلوائی با اسفناج
مواد لازم برای ۴-۶ نفر :

روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری

کدو حلوائی پوست گرفته ۴۰۰ گرم

آب مرغ ۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه)

آب ۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه)

کوس کوس (بلغور) ۲ پیمانه

برگ اسفناج خرد کرده ۱۵۰ گرم

گردو تست‌کرده ۱۵۰ گرم

مواد لازم برای تهیه سس:

آبلیموی تازه یک‌چهارم پیمانه

روغن زیتون یک‌چهارم پیمانه

عسل یک قاشق چایخوری

پودر زیره یک هشتم قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

روش تهیه سالاد کدو حلوائی با اسفناج :

روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.

آن‌گاه کدو را اضافه کنید و به آرامی آن را تفت دهید.

حالا آب مرغ و آب را مخلوط کرده، روی کوس کوس بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید، تا آب مرغ و آب جذب شود.

سپس در ظرف مناسبی کدوی برشته، کوس کوس، اسفناج و گردو را مخلوط کنید و به همراه سس فراهم کرده میل کنید.

روش تهیه سس:

تمامی مواد را در شیشه بریزید، درب شیشه را ببندید و تکان دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.

منبع: شور وشیرین

انتهای پیام/

سالاد کدو حلوائی با اسفناج

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.