به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سیدمهدی طبیب زاده رییس اتاق بازرگانی استان کرمان در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان گفت: باید تمام فعالیتهای اجرایی بانکها علیه واحدهای تولیدی متوقف شود.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان با اشاه به اینکه باید در شرایط جنگ اقتصادی آرایش جنگی بگیریم، بیان کرد: در شرایط کنونی باید تمام فعالیتهای اجرایی بانکها (اعم از ممنوع الخروجی، مسدود کردن حسابها و ...) علیه واحدهای تولیدی متوقف شود.
وی با اشاره به نامگذاری سال ۹۸ بعنوان سال «رونق تولید» از سوی مقام معظم رهبری گفت: در اتاق بازرگانی استان و کشور سعی شده تمامی جلسات سال، در رابطه با «رونق تولید» تنظیم شود و امیدواریم به طور جدی به این مسئله پرداخته شود، زیرا اکنون کشور از مشکلات فراوانی رنج میبرد و «رونق تولید» میتواند موجب کاهش تورم و ایجاد شغل در کشور و استان گردد و باید هر سه قوه به این مسائل توجه کنند.
طبیب زاده تصریح کرد: در استان کرمان بخش خصوصی، دولت، نمایندگان مجلس و قوه قضائیه عزم جزم در این راستا دارند تا به تحقق شعار سال کمک کنند و استاندار شبانه روز و با تمام وجود در این زمینه پیگیری دارد.
وی افزود: «رونق تولید» کلید حل بسیاری از مشکلات است و اشتغال، رفاه، صادرات و ... با رونق تولید شتاب میگیرد و باید ببینیم سازمانهای مختلف در این راستا چه برنامه ریزی و تمهیداتی اندیشیده اند؟
رییس اتاق بازرگانی استان کرمان با اشاه به اینکه باید در شرایط جنگ اقتصادی آرایش جنگی بگیریم، بیان کرد: در شرایط کنونی باید تمام فعالیتهای اجرایی بانکها (اعم از ممنوع الخروجی، مسدود کردن حسابها و ...) علیه واحدهای تولیدی متوقف شود.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی همواره نگران تغییر مکرر قوانین و مقررات بوده و این موضوع یکی از دغدغههای اصلی ماست بیان کرد: متاسفانه همواره شاهد هستیم که بخشنامههای متناقضی در کشور صادر میشود که همین امر سبب گردیده عرصه بر بخش خصوصی سختتر از گذشته شود. این در حالی است که حمایت از مصرف کننده لازم و واجب است، اما حمایت از این قشر نباید به تولید فشار بیاورد و باید به تولید هم توجه کرد.
طبیب زاده با اشاره به اینکه تصمیم گیریهای شتابزده به مشکلات دامن میزند، افزود: صادرکنندگان نگران هستند با کوچکترین مسئلهای جلوی صادرات گرفته شود.
رییس اتاق بازرگانی استان کرمان با اشاره به وضعیت نیروگاههای خورشیدی که با مشکل مواجه هستند، گفت: مشکل انرژی خورشیدی مشکل بخش خصوصی و دولت نیست و به دلیل افزایش قیمت تجهیزات اجرای پروژه ۲۵ میلیونی به ۵۰ میلیون تومان رسیده در حالی که قیمت خرید برق ثابت است و کدام عقل سالمی این کار را انجام میدهد و به این ترتیب هیچ نیروگاهی در بخش بادی، فسیلی و خورشیدی توجیه ندارد.
وی با اشاره به اینکه همه نیروگاههای بخش خصوصی دچار زیان شده اند، افزود: نگرانی داریم در پیک مصرف امسال بسیاری از نیروگاههای کشور نتوانند تولید برق لازم را داشته باشند و تا زمانی که اصلاح تعرفههای برق اصلاح نشود، نیروگاه خورشیدی توجیه ندارد.
انتهای پیام /س