به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان در جلسه ستاد اربعین گفت: برای خروج زائران اربعین از مرزهای استان تعداد ۳/۵ میلیون نفر پیش بینی شده و احتمال افزایش این تعداد تا ۴۰ درصد نیز وجود دارد.
وی در ادامه افزود: ما موظفیم با در نظر گرفتن این شرایط، امکانات و تمهیدات لازم را در همین راستا فراهم کرده و موقعیتی برای پذیرش ۳/۵ میلیون نفر ایجاد کنیم.
شریعتی تصریح کرد: به علت افزایش دمای هوا، در راستای ارائه خدمات به زوار اربعین نیز میتوان از زیرساختها کمک گرفت، همچنین سازمان حج و زیارت نیز اقدامات لازم را در راستای کاهش ازدحام انجام دهد و منابع طبیعی نیز مالچ پاشی را آغاز کند.
استاندار خوزستان افزود: در سیل اخیر زیرساختهایی مانند مواکب که در اربعین شکل گرفته بود به همراه راهیان نور توانستند در راستای رسیدگی و کمک به سیل زدگان، جلوگیری از گسترش سیل و پشتیبانی غذایی با ساماندهیهای انجام شده، کمک حال هلال احمر و ما باشند.
آیتالله سید ابوالحسن حسنزاده، رئیس کمیته فرهنگی ستاد اربعین نیز بیان کرد: با استناد به تمام آیات قرآن و روایات، بعد از واجبات هیچ فریضهای بالاتر از خدمت به مردم نیست و امیدوارم در اربعین امسال خوزستان دوباره سربلند باشد.
حسنزاده افزود: بخش مهم کمیته فرهنگی اطلاع رسانی است که صداوسیما آن را بر عهده دارد و در راستای ارائه گزارشات میدانی از وضعیت زوار عملکرد خوبی دارد، اما باید ساعاتی از صداوسیمای مرکز استان به معرفی زیارت اربعین و راههای کسب معرفت زیارت به ضمیمه میزگردهایی در این زمینه باشد که در صداوسیمای خوزستان شاهد اینچنین برنامهای نبودیم و جای خالی آنها محسوس است.
وی افزود: در بخش فضای مجازی نیز، به عنوان قسمتی از کمیته فرهنگی، در راستای اطلاعرسانی در زمینه اربعین حسینی و مقابله با تشویش اذهان عمومی فعالیت خواهیم کرد و به نظر میرسد که امسال زمانبندی مناسبی را برای اجرای تمام برنامهها خواهیم داشت.
سردار حیدر عباسزاده، فرمانده انتظامی خوزستان هم گفت: پیشبینی میشود در اربعین سال جاری به علت امضای تفاهمنامه ایران و عراق مبنی بر کاهش قیمت یا لغو روادید، شاهد افزایش تعداد زوار اربعین باشیم.
وی با اشاره به زیر ساخت های مرز چذابه بیان داشت: زیرساختهای مرز چذابه، تخریب رویی آسفالت از الوان به بستان و از بستان به چذابه و عدم تکمیل راههای دسترسی به پارکینگ مواکب تنها بخشی از مشکلات زیرساختی است که باید رفع شود.
عباسزاده تصریح کرد: برای افزایش ظرفیت ناوگان حملونقل عمومی برای تسهیل در جابهجایی زوار باید توجه ویژهای شود و سازمان آبوبرق موظف است تا روشنایی مسیر را تامین و افزایش دهد.
وی افزود: نیاز به وجود یک پمپ بنزین سیار در مرز بسیار مشهود است و استفاده از ظرفیت ریلی نیز باید برای مرز شلمچه، پیشبینی و درنظر گرفته شود.
انتهای پیام/م