به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، زمانی که سخن از زیبایی و جوانی بهمیان میآید، بایدها و نبایدهای مصرف موادغذایی برای جلوگیری از پیرشدن و چروکهای پوستی بیش از پیش افکارمان را درگیر میکند. پرسش این جاست که آیا ما در طی روز از آنها استفاده میکنیم؟ یا استفاده از آنها به چه صورتی خواهد بود؟ موادمعدنی مانند غلات و استفاده از آنها چگونه است؟
سبزیجات و کلمها
کلم بروکلی شامل ویتامینها و آنتیاکسیدانهایی است که از پیری پوست جلوگیری میکند. این ماده از انواع ویتامینها و موادمعدنی شامل ویتامینهای A-E-Cـ B۳-B۱ تشکیل شدهاست که برای ساخت کلاژن در بدن استفاده میشود و از پیری زودرس جلوگیری میکند.
همچنین اسیدهای چرب امگا ۳، کلسیم، سلنیوم، پروتئین و آهن و همچنین سطح بالای استروژن سبزیجاتی مانند اسفناج برای کبد بسیار مفید است و نگهداری پوست نیز ازجمله وظایف آن هاست که حاوی ویتامینهای B۱-B۶-k، روی، کولین، پروتئین، آهن، منیزیم، فولات و مس بوده و همگی برای پوست و کلاژنسازی سودمند هستند.
کبد، کبد، کبد!
نکته مهم این است تا زمانیکه کبد از سموم پاک نشود، پوست کار خود را به درستی انجام نمیدهد و ما هر روز با خوردن موادغذایی حاوی سموم، عملکرد آن را مختل میکنیم که چنانچه اینکار ادامه یابد، کبد، بیمار و پوست دچار آسیب میشود و وظیفه خود را بهدرستی انجام نمیدهد.
بیشتر سبزیجات میتوانند کبد را پاک و بازسازی کنند و همچنین سیر، گوجهفرنگی و آووکادو نیز در پاکسازی این عضو سهم زیادی دارند و قادرند برای بازسازی آن تلاش و آنرا از سموم پاک کنند. آووکادو حاوی ویتامینهای K-B۵-E-C-A، پتاسیم، فولات، منیزیم، کلسیم و بسیاری موادمغذی دیگر است. این میوه حاوی ترکیباتی است که تولید گلوتاتیون را دربدن افزایش میدهند و منجر به ازبین بردن سموم کبد میشوند.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/