مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از مصرف روزانه حداقل ۵ واحد میوه و سبزیجات به عنوان یکی از عوامل موثر در پیشگیری از فشار خون بالا یاد کرد و گفت: در طول روز با مصرف حداقل ۲ عدد میوه و ۳ واحد سبزی، صیفی و سالاد در وعدههای صبحانه، ناهار و شام میتوان از ابتلا به فشار خون بالا، پیشگیری کرد، چون میوه و سبزیجات حاوی پتاسیم و منیزیم هستند.
عبداللهی ضمن تاکید بر اهمیت محدود کردن مصرف فست فودها در پیشگیری از پرفشاری خون، یادآور شد: انواع ساندویچ، پیتزا، سوسیس و کالباس، حاوی مقدار زیادی نمک و چربی هستند بنابراین مصرف بی رویه فست فودها میتواند خطر ابتلا به فشارخون بالا را افزایش دهد.
وی اضافه کرد: مصرف ناکافی شیر و لبنیات به عنوان یک عامل خطر میتواند در بروز فشار خون بالا تاثیرگذار باشد، چون شیر و لبنیات حاوی و منبع عمده کلسیم هستند و در مواردی که کمبود دریافت کلیسم ایجاد میشود، خطر ابتلا به پرفشاری خون بالا میرود، چون در تحقیقات مختلف ثابت شده که مصرف کلسیم در بروز فشارخون بالا، نقش دارد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بیان کرد: یکی از عوامل مهم در بروز فشار خون بالا، کنترل مداوم وزن است، چون اضافه وزن و چاقی خطر ابتلا به پرفشاری خون را افزایش میدهد و خطر ابتلا به این بیماری در افرادی که دچار اضافه وزن و چاقی هستند، ۲ تا ۶ برابر بیشتر از سایر افراد است.
انتهای پیام/