به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر شما هم جزو افرادی هستید که سرتان بسیار شلوغ است و گاهی اوقات دنبال این هستید که چه غذایی درست کنم که بسیار سریع آماده شود و خوشمزه هم باشد اولین گزینه میتواند کله گنجشکی یا همان سر گنجشکی باشد. این غذا با داشتن مواد اولیه در دسترس و همچنین طرز تهیه آسان آن به یک خوراک محبوب در ایران تبدیل شده است.
در این مطلب قصد داریم دستور تهیه این خوراک سنتی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم :
سیب زمینی: ۱ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد
کرفس خرد شده: ۱ و ۱/۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری پر
سیر رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم
آموزش تهیه کوفته قلقلی؛ خوراک کله گنجشکی
مراحل تهیه :
۱. ابتدا پیاز رو رنده کرده و آبش رو بگیرین حالا گوشت چرخی، نمک و فلفل رو بهش اضافه کنین.
۲. مواد رو خوب با هم ورز بدین تا حالت چسبندگی پیدا کنه و منسجم بشه.
۳. حالا از مایه گوشتی گلولههایی کوچکتر از گردو درست کنین و داخل ماهیتابهای که توش کمی روغن ریختین بذارین.
۴. میت بال هارو با حرارت ملایم سرخ کنین تا اطرافشون تغییر رنگ بده و کمی بپزه.
۵. حالا میت بال رو بیرون بیارین و داخل همون ماهیتابه رب، زرچوبه و سیر رو با هم تفت بدین تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد.
۶. حالا سیب زمینی، هویج و کرفس رو به رب تفت داده اضافه کنین و سبزیجات رو حدود ۵ دقیقه با رب تفت بدین. سیب زمینی رو درشتتر و هویج و کرفس رو ریزتر خرد کنین، چون سیب زمینی زودتر از کرفس و هویج میپزه و در صورت ریز بودن وا میره.
۷. حالا حدود دو لیوان آب به مواد اضافه کنین و اجازه بدین تا سبزیجات بپزن.
۸. وقتی سبزیجات پختن در نیم ساعت نهایی میت بال هارو اضافه کرده و نمک و فلفل هم به خوراکتون بزنین و اجازه بدین تا خوب جا بیوفته و به غلظت مناسب برسه. برای خوش طعمتر شدن خوراکتون میتونین به جای نمک از نصف تا یک قرص طعم دهنده گوشت استفاده کنین.
۹. حالا خوراک لذیذتون حاضره … نوش جان.
منبع : سایت دو نفره
انتهای پیام/