محسن سمیع زاده مدیرفنی تیمهای ملی شنا در گفتگو با خبرنگار پایه و آبی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، بیان کرد: تعدادی از بازیکنان ما برای قهرمانی جهان و تعدادی برای کسب سهمیه المپیک و تعدادی دیگر برای مسابقات ردهی سنی آماده میشوند. رویداد جدی که پیش رو داریم مسابقات قهرمانی جهان و جوانان جهان و ردههای سنی آسیا است که در طول این مسیر هدفمان کسب ورودی المپیک است. تا تابستان دیگر اگر بتوانیم بازیکنان را به ۱۱ مسابقه کسب سهمیه ورودی المپیک اعزام کنیم میتوانیم ورودی مسابقات را کسب کنیم.
او در ادامه گفت: اردوهای تیم ملی از حالت متمرکز خارج شده است و تمام بازیکنان تمرینات خود را در شهرهایشان پیگیری میکنند. برای اینکه برنامههای تیم ملی انسجام داشته باشد به جای برگزاری اردو در طول سال اردوها در کمپهای تیم ملی برگزار میشود. در کمپهای تمرینی بر روی چند بخش تاکید ویژهای داریم. اولین بخش آموزش پیرامون مبانی همچون طراحی تمرین، موضوعات روانشناسی و بدنسازی است. بخش دوم که یکی از مشکلات ورزشکاران شنا محسوب میشود، خودباوری و اعتماد به نفس است و فکر میکنند که نمیتوانند با حریفان رقابت کنند. یکی از آموزشها خود باوری است که توسط روانشناس تیم ملی صورت میگیرد. همچنین فیلمهای آنالیز بازیکنان و شنای نخبگان را به آنها نشان و در بخش دیگر بازیکنان را مورد ارزیابی قرار میدهیم.
سمیع زاده عنوان کرد: از هفتهی گذشته پس از تعطیلی ۲ ماهه استخر آزادی درهای این سالن به روی ملی پوشان شنا باز شد. این اتفاق باعث شد ملی پوشان لطمه روحی ببینند و از جایی که مسئولان عذرخواهی نکردند من از بازیکنان تیم عذر خواهی میکنم هر چند که مسبب این اتفاق نبودم. پس از تعطیلی استخر آزادی لباس بازیکنان در استخر مانده بود که پس از آن ۳ ملی پوش راهی مسابقات ورودی المپیک مالزی شدند. علی رغم بی مهریهایی که شد دو بار پرچم ایران در مالزی به اهتزاز درآمد. امیدوارم در ادامه شاهد چنین اتفاقات تلخی نشویم.
او درباره شرایط بنیامین قره حسنلو اظهار کرد: بنیامین قره حسنلو تمرینات خود را در کرج پیگیری میکند و از هفتهی آینده تمریناتش را در نوبت صبح در آزادی آغاز خواهد کرد. این ملی پوش به طور جدی در حال تمرین است و توصیههای من را جدی میگیرد. بنیامین عزمش را برای کسب سهمیهی المپیک جزم کرده است که من به او بسیار امیدوار هستم. بنیامین برای اولین بار در کشور خودمان توانست ورودیه مسابقات قهرمانی جهان را کسب کند.
مدیرفنی تیمهای ملی شنا گفت: این که فقط به رشتههای مدال آور توجه شود غیر فنی است و در تمام دنیا به رشتههای پایه توجه میشود. کشوری همچون سریلانکا سرمایه گذاری زیادی بر روی رشتهی شنا میکند. مجلس با تصویب قانون ۸۸ هزینه ورزش را در بین مردم افزایش داده است و ناهنجاریهای بزرگی را به قشر جوان وارد میکند.
بیشتر بخوانید:
بیداریان: ۳ ملی پوش شنا شانس کسب سهمیه المپیک دارند
کمپ آمادهسازی تیم ملی شنا در اردبیل آغاز شد
شانس شنا روی کاغذ به سوی توکیو
انتهای پیام/