به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کنکور یکی از مهمترین آزمونهای زندگی هر فرد و جزو خاطرات فراموش نشدنی عمر تحصیلی او به حساب میآید.
در واقع کنکور را میتوان ثمره ۱۲ سال تحصیل در کلاس درس دانست که بخشی از زندگی و آینده فرد را رقم میزند و در این بین نکته مهم و قابل توجه، چگونگی استفاده از این فرصت و تبدیل آن به نقطه عطفی برای رسیدن به موفقیت است.
روش درست مطالعه برای کنکور، برنامهریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، داشتن هدف، دوری از استرس و اضطراب، توکل و ایمان به خدا، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و منابع کمک آموزشی مناسب و معتبر و مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که داوطلبان باید در طول دوران مطالعه برای کنکور مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.
بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ دمنوش مفید و پرطرفداری که استرس کنکوریها را تار و مار میکند
برای اینکه بدانید کنکور غولی نیست که شما در ذهن ساختهاید و میتوان با آرامش کامل و برنامهریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی با آن رفتار کرد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه کنکوریها شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی کنکور آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش های موفقیت را کسب کنید و نتیجهای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.
سهیل سراج مشاور تحصیلی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در سال کنکور دانشآموز چند نوبت دچار افسردگی میشود، در نوبت اول در انتهای شهریور ماه دچار افسردگی میشوند چرا که به یکباره وارد فاز جدی از درس خواندن میشوند.
این مشاور تحصیلی ادامه داد: همچنین دانشآموزان در انتهای بهمن ماه و پایان نیم سال اول نیز دچار افسردگی میشوند، چرا که در این ماه یک دور دروس را تمام کردهاند و مطالب به یادشان نمیآید و همین مطلب باعث افسردگیشان میشود.
وی افزود: فاز بعدی افسردگی اصولا در پایان اردیبهشت ماه ایجاد میشود زیرا امتحان نهایی و کنکور همزمان نزدیک هستند؛ این عارضه برای ۹۰ درصد دانشآموزان رخ میدهد که امری طبیعی است و کسی برنده است که بتواند این مسیر را به درستی پشت سر بگذارد، خیلی مهم است که دانشآموز بتواند در سه ماه آخر سال یک رفتار ثابت داشته باشد.
بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ در فصل امتحانات نهایی چگونه برای کنکور درس بخوانیم؟
سراج تشریح کرد: دانشآموز در ماههای منتهای به کنکور نباید رفتار غیر ثابتی داشته باشد، مثلا یک روز درس بخواند و یک روز درس نخواند زیرا این نشاندهنده عدم ثبات در درس خواندن است.
این مشاور تحصیلی ادامه داد: وضعیت اکثر دانش آموزان مشابه است، دانشآموز باید بتواند روحیه خود را حفظ کند و در مسیری ثابت قدم بردارد و کارهای حاشیهای نباید باعث اخلال در وضعیت درس خواندن او شود؛ داوطلبان باکمی صبر و حوصله میتوانند این امتحان سرنوشت ساز را به خوبی پشت سر بگذارند.
انتهای پیام /
واسه کنکور بی صاحاب !
همه ارزو هامو با خاک یکسان کرده !
تو خانواده هیچ کس چشم دیدنمو نداره!
هیچ دوستی ندارم !
هیچ کس نیست که باهاش حرف بزنم
خانوادم دیکه از وستم خسته شدن جواب سلامم نمیدن من یه ساله دارم این وضعو تحمل میکنم ولی یه روز خودتونو بزارید جای من
چه خاکی میریزید تو سرتون که من بریزم؟ تف به اون مدرسه سمپادی که به جای پرورش استعدا همه توانایی ها و ارزو هامو زنده زنده دفن کرد
لعنت به سیستم اموزشی تون لعنت به خودتون که بهترین سال های عمرم رو با فکر خودکشی و افسردگی دارم میگذرونم
خاک تو سر تو که میخای من 4 ساعت بدون خستگی و چشم درد و کمر درد روز صندلی بشینم و ازمون خوبی هم بدم!
وایسا بینم شما که هر یه ساعت یه ربع زنگ تفریح میدادید چی شد حالا ما 4 ساعت باید ازمون بدیم؟
به خدا خودتونم استاندارد های خودتونو نقض میکنید
اگر علاقتون مهاجرته مثل من کنکور خوبه اگر هم نتونستید جرات به خرج بدید کار کنید زحمت بکشید یکسال نشده پرولز میکنید به کشور آرزوهاتون
تلاش کنید
چ توی کنکور چه هر راه دیگه ای
تلاش
روند آموزشی در ایران مخرب ترین روش برای نوجوونهاست
فقط انگشت شماری موفق میشن و بقیه دچار وضعیتی میشن که انگار ۱۲ سال از عمرشون رو تلفففف کردن
البته چون توی اون کشور وضعیت همه مسائل کلان کشور همین شکلیه،خیلی تعجب نداره