رئیس سابق سازمان هپاتیت گفت: دولت باید برای ریشه‌کنی بیماری هپاتیت C مبلغی به میزان ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه کند.

۳۵ میلیون نفر واکسن هپاتیت B دریافت کرده‌اند/ ضرورت سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد تومانی برای ریشه‌کنی هپاتیت Cموید علویان رئیس سابق سازمان هپاتیت کشور و استاد دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: به طور کلی شیوع هپاتیت c در سراسر کشور در مقایسه با سایر کشور‌های دنیا و حتی حاشیه خلیج فارس کمتر بوده و امروزه با انجام اقدامات پیشگیرانه و رعایت مسائل بهداشتی درمانی شیوع هپاتیت A به زیر ۲ درصد رسیده است.
 
وی ادامه داد: در حال حاضر در حدود ۱۸۶ هزار نفر در کشور مبتلا به بیماری هپاتیت A هستند، طی یک سال اخیر در حدود ۱۰ هزار نفر از بیماران مبتلا به این بیماری در کشور درمان شده‌اند.

رئیس سابق سازمان هپاتیت کشور تاکید کرد: اگر هپاتیت A تا سال ۱۴۱۰ بر اساس دستور‌العمل سازمان بهداشت جهانی در کشور ریشه کن شود باید مبلغی در حدود ۱ میلیارد تومان هزینه شود.

علویان افزود: افراد معتاد و زندانیان که بیشتر در معرض ابتلا به بیماری هپاتیت A هستند به دلیل نداشتن دفترچه بیمه و هزینه‌ها‌ درمان نمی‌شود؛ دولت باید در راستای حذف بیماری هپاتیت A این بیماران را رایگان درمان کنند.

  میزان ابتلای مردم ایران به بیماری هپاتیت B

وی ادامه داد: در حال حاضر ۳۵ میلیون نفر از مردم کشور واکسن هپاتیت B را دریافت کرده‌اند و خوشبختانه میزان ابتلا مردم ایران به بیماری هپاتیت B به زیر ۱۲ درصد رسیده است به طوری که در ۳۰ سال گذشته ۵ درصد از مردم ایران مبتلا به بیماری هپاتیت B بوده‌اند.

رئیس سابق سازمان هپاتیت کشور گفت: خوشبختانه به دلیل مصرف آب شرب آشامیدنی سالم ابتلا مردم ایران به بیماری هپاتیت A بسیار کم است و من امیدوارم به طور کلی طی چند سال آینده عارضه هپاتیت در کشور ریشه‌کن شود.

علویان یادآوری کرد: من معتقدم که دولت باید در زمینه حذف بیماری هپاتیت C سرمایه گذاری کند و با صرف هزینه‌ای در حدود ۲۰۰ میلیارد تومان به تعهدات خود به سازمان بهداشت جهانی در زمینه ریشه‌کنی هپاتیت C اقدامات لازم را انجام دهد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.