به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حلیم یکی از غذاهای سالم و مقوی است که بسته به مواد اولیه مورد استفاده در تهیه آن از تنوع بالایی برخوردار است. این غذا یکی از پرطرفدارترین و محبوبترین وعدههای افطاری در ماه مبارک رمضان است، البته پخت حلیم خانگی کمی زمانبر است.
مواد لازم:
گندم پوستگرفته: نیم کیلو
گوشت گردن یا گوشت بوقلمون: نیم کیلو
پیاز: ۲ عدد
آب گوشت: ۳ لیوان
نمک و دارچین: به میزان لازم
کره: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
برای تهیه حلیم، ابتدا گندم را شسته و از یک شب قبل آن را خیس کنید و روز بعد آن را بپزید. سعی کنید آب گندمها تبخیر شود و بعد از روی حرارت بردارید. گوشت را هم با ۲ عدد پیاز بپزید، بعد از پخت حدود ۳ لیوان از آب آن باقیمانده باشد، سپس استخوانهای گوشت را درآورید و آن را ریشریش کنید. گندم پختهشده را در مخلوطکن ریخته و مقداری از آب گوشت را به آن اضافه کنید و چند دقیقه مخلوطکن را روشن کنید، تا گندمها نرم و مایه صافی حاصل شود.
در این مرحله، گندم نرمشده را کمکم به گوشت اضافه کرده و آب گوشت را همراه نمک به آن بیفزایید و خوب مخلوط کرده، مجددا روی حرارت قرار دهید و با حرارت کم، مرتب به هم زده، تا حلیم ته نگیرد و خوب جا افتاده و کشدار شود. میتوانید مقداری از گوشت را برای تزیین نگه دارید. حلیم را در ظرف مناسبی کشیده و کره را ذوب کرده، به همراه دارچین و گوشت و در صورت تمایل شکر و خامه و کنجد روی حلیم ریخته و تزیین کنید. حلیم گزینه مناسب غذایی برای افطارتان است.
منبع: روزنامه شهروند
انتهای پیام/