به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمدرضا امیری فرماندار شهرستان شیراز در جلسه کارگروه بهداشت و درمان در خصوص سلامت و اهمیت غذایی، با تاکید بر اینکه سلامت مردم از اهمیت زیادی برخوردار است، اظهار داشت: توجه به مسائل درمانی و سلامت غذایی در شهر شیراز به ویژه به دلیل وجود مسائل اجتماعی مختلف همچون حاشیه نشینی، اتباع خارجی و ... میبایست بطور خاص مدنظر قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه برنامه بسیج کنترل فشارخون یک برنامه ملی است، افزود: همه دستگاهها و نهادهای لشکری و کشوری مکلف به همکاری در این زمینه هستند.
امیری ادامه داد: در گذشته بروز بیماریهای واگیر جزو دغدغهها بود که با برنامههای خوب وزارت بهداشت و درمان، بسیاری ریشه کن شده و یا دیگر دغدغه نیست؛ ولی امروزه به دلیل رواج دنیای صنعتی و زندگی ماشینی، با بیماریهای نوظهور غیرواگیر همچون فشار خون روبرو هستیم.
فرماندار شیراز گفت: وزارت بهداشت و درمان در این خصوص نیز برنامهی خوبی را اجرا کرده و در دستور کار قرار گرفته است.
امیری اظهار داشت: این برنامه باید توسط رسانهها در جهت آگاه سازی و اطلاع رسانی مناسب به مردم شریف پوشش داده شود.
پور رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز گفت: کمپین برنامه و بسیج مبارزه با بیماری فشار خون از ۱۷ خرداد ماه تا ۱۷ تیرماه به مدت یک ماه در سراسر کشور اجرا خواهد شد.
حمیدرضا قاسم افزود: این برنامه بعد از ماه مبارک رمضان در استان فارس و شهرستان شیراز آغاز شده و با توجه به اینکه اکثر مردم از این بیماری رنج میبرند و خود مطلع نیستند، شناسایی بیماری فشار خون از مهمترین هدفهای این طرح به شمار میآید.
وی ادامه داد: اطلاع رسانی جهت آگاهی مردم از این بیماری خطرناک که باعث ناتوانیهای قلبی عروقی، کلیوی و چشمی و مرگ ناگهانی میشود، در شناخت و درمان آن جهت حفظ سلامتی افراد بسیار مفید است.
قاسم پور با بیان اینکه ۴۰ درصد افراد مبتلا به فشار خون، از بیماری خود خبر ندارند، گفت: این بیماری قابل مداخله و کنترل است و میبایست مورد حساسیت بوده و مبتلایان تحت درمان قرار گرفته و آموزشهای صحیح به عموم داده شود.
وی بیان کرد: بحث استاندارد گرفتن فشار خون، آگاهی مردم و آموزش در اولویت این برنامه ملی است که تعداد قابل توجهی از بیماران تحت درمان قرار میگیرند.
رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز اظهار کرد: با اجرای این طرح در شهرستان شیراز، از بین یک میلیون نفر بالای ۳۰ سال، حداقل ۵۰۰ هزار نفر میبایست در این برنامه تحت پوشش قرار گرفته و ۱۰ درصد بیماران جدیدی که اطلاعی از بیماری فشار خون ندارند، شناسایی شوند.
قاسم پور تصریح کرد: بواسطهی نیاز به وقت و زمان زیاد در اجرای این برنامه و لزوم اجرای با کیفیت این طرح ملی، همکاری تمامی دستگاهها در این خصوص لازم است.
انتهای پیام/م