به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کنکور یکی از مهمترین آزمونهای زندگی هر فرد و جزو خاطرات فراموش نشدنی عمر تحصیلی او به حساب میآید.
در واقع کنکور را میتوان ثمره ۱۲ سال تحصیل در کلاس درس دانست که بخشی از زندگی و آینده فرد را رقم میزند و در این بین نکته مهم و قابل توجه، چگونگی استفاده از این فرصت و تبدیل آن به نقطه عطفی برای رسیدن به موفقیت است.
روش درست مطالعه برای کنکور، برنامهریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، داشتن هدف، دوری از استرس و اضطراب، توکل و ایمان به خدا، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و منابع کمک آموزشی مناسب و معتبر و مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که داوطلبان باید در طول دوران مطالعه برای کنکور مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.
بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ دمنوش مفید و پرطرفداری که استرس کنکوریها را تار و مار میکند
برای اینکه بدانید کنکور غولی نیست که شما در ذهن ساختهاید و میتوان با آرامش کامل و برنامهریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی با آن رفتار کرد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه کنکوریها شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی کنکور آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش های موفقیت را کسب کنید و نتیجهای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.
پویا علاالدینی شورمستی مشاور تحصیلی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: اهمیت برنامهریزی هنگام مطالعه برای شناخت نقاط ضعف و قوت خودمان،شناسایی فرصتها و سازماندهی ذهن است؛ برنامهریزی از ابهام، سردرگمی و ندانستن اینکه چه کاری باید انجام دهیم، همچنین از رفتن به مسیرهای اشتباه جلوگیری میکند.
وی ادامه داد: هنگام برنامهریزی به محدودیتها، موانع، خطا و اشتباهاتی که ممکن است با آنها روبرو شویم، فکر میکنیم، بنابراین میتوانیم قبل از وقوع از بروز آنها پیشگیری، یا حتی خودمان را برای مقابله و مبارزه با آنها آماده کنیم، در این حالت با فکر باز و آسودهتر و با راه کارهای بهتر و منطقیتر آن موانع و خطاها را برطرف میکنیم.
این مشاور بیان کرد: برنامه ریزی از به هدر رفتن دهها، صدها و حتی هزاران ساعت زمان و انرژی، حتی از به هدر رفتن هزاران و میلیونها تومان پول جلوگیری میکند.
علاالدینی شورمستی افزود: بعضی از فرصتها ممکن است فقط یک بار اتفاق بیفتد و اگر حواسمان نباشد از دستمان برود، ولی اگر آگاهانه به آن فکر کنیم و به دنبالش باشیم، به محض وقوع میتوانیم نهایت استفاده را ببریم؛ بسیاری از کنکوریها این موضوع را میدانند، اما نمیتوانند برنامه ریزی مناسب و اصولی برای کنکور داشته باشند به همین دلیل بیشتر روزها را در سردرگمی و آشفتگی سپری میکنند.
بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸| ۸ نکته کلیدی و مهم برای موفقیت در کنکور
وی تشریح کرد: برنامه ریزی شامل مراحل ماهانه، هفتگی و روزانه است؛ یکی از خصوصیات برنامه ریزی اصولی حرکت از مقیاسهای بزرگ به مقیاسهای کوچیک است، برنامه ریزی ماهانه به این صورت است که مباحث و دروسی را که در طول یک ماه مطالعه میکنید را مشخص کنید مثلا چه فصلهایی از کتاب زیست و چه مباحثی از ریاضی و غیره را باید بخوانید.
این مشاور تحصیلی ادامه داد: باید حجم مطالعه را مشخص کنید؛ برای برنامه ریزی هفتگی از حجم مطالعاتی و مباحثی که در برنامه ماهانه مشخص کردید کمک بگیرید، مثلا برای این هفته ۲۰ صفحه از ۸۰ صفحهای که مشخص کردید و یا یک مبحث از مباحث مشخص شده کتاب ریاضی را بخوانید.
وی یادآوری کرد: به دلیل اینکه بسیاری از داوطلبان در آزمون آزمایشی شرکت میکنند با برنامه این آزمونها پیش میروند و نیاز چندانی به برنامه ریزی بلند مدت ندارند، معمولا آزمونهای آزمایشی هر ۲ و سه هفته یکبار برگزار میشود، بنابراین بیشتر باید به برنامه ریزی هفتگی و روزانه اهمیت دهید.
انتهای پیام/
راهی واسه اتلاف عمر
نرفتن به سربازی
و عقب موندن از زندگی
والا هیچی از تو این دانشگاه ها ادم یاد نمیگیره خودش مطالعه آزاد داشته باشه سطح سوادش بالاتر میره کنکور بدیم بریم دانشگاه که آخرش دوتا جزوه بنویسیم نمره و مدرک بگیریم هیچی هم یاد نگیریم؟