اما پس از رد این شایعهها، شکایات متعددی در خصوص به کارگیری نخ و پنبه در تولید حلیم به سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران گزارش شد و مسئولان را بر این داشت تا با اعزام تیمهای متعددی به مراکز تهیه و تولید حلیم در سطح شهر تهران بزرگ این موضوع را بررسی کنند.
در همین رابطه حسین ایزدی رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: پس از دریافت گزارشی مبنی بر استفاده نخ و پنبه به جای گوشت در تهیه حلیم، بازرسان سازمان تعزیرات به همراه رئیس اتحادیه چلوکبابی تهران و کارشناس سازمان بهداشت و درمان به محلهای مورد نظر اعزام شدیم و به بررسی موضوع پرداختیم.
وی افزود: پس از بررسیهای انجام شده توسط کارشناس سازمان بهداشت و درمان مشخص شد که در حلیمهای تهیه شده نخ و پنبه وجود ندارد و این موضوع رد شد.
ایزدی تصریح کرد: پس از رد این موضوع توسط کارشناس بهداشت مقداری گوشت قرمز را خریداری و به مسئول تهیه حلیم در یکی از مراکز تولید حلیم در تهران تحویل دادیم و درخواست کردیم تا در حضور ما از این گوشتها در تهیه حلیم استفاده کند.
وی افزود: پس از تهیه حلیم با گوشتهای مورد نظر، کارشناس سازمان بهداشت با بررسی که از حلیم تهیه شده انجام داد، متوجه شده که گوشتهای داخل حلیم به صورت پنبه مانند درآمده است و تقریبا شبیه به مواردی است که توسط شهروندان به سازمان تعزیرات حکومتی شکایت شده بود.
رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران با اشاره به پخت دوباره حلیم با گوشت گردن گوسفندی، گفت: پس از تهیه حلیم برای مرتبه دوم، باز هم شاهد پنبهای شدن گوشتهای داخل حلیم شدیم این موضوع توسط کارشناس سازمان بهداشت و درمان نیز تایید شد.
وی درباره علت پنبهای شدن گوشت قرمز داخل حلیم، اظهار کرد: پس از مشاهدات این صحنه؛ کارشناس سازمان بهداشت و درمان علت پنبهای شدن گوشت قرمز در حلیم را وجود ماده پروتئینی به نام گلوتن عنوان کرد.
ایزدی با بیان اینکه در تهیه حلیم به باید به صورت مداوم مواد آن هم زده شود، خاطرنشان کرد: انجام این عمل باعث پس دادن آب در حلیم میشود و به دلیل وجود گلوتن در گندم و ترکیب آن با گوشت قرمز باعث پنبهای شدن گوشت میشود و مصرف کننده تصور میکند که در تهیه حلیم از پنبه به جای گوشت قرمز استفاده شده است.
انتهای پیام/
سوالم اینست ایشون و کارشناس بهداشت اولا از کدوم گوشت ها خریدند تنظیم بازاری یا آزاد داخلی بود یا خارجی آشغال داشت یا نداشت؟ پول این گوشت رو چه کسی داده است؟
دوم چند ساعت نشستن تا این حلیم مورد نظر آماده شود ؟
شما به عنوان یک رسانه قضاوت کنید چند ساعت طول می کشد یک حلیم خوب آماده پخت و استفاده شود با گوشت قرمزی که فرمودند حتی با شیوه چرخگوشتی کردن حلیم
حداقل مستندات فوق رو نشون مردم بدهید
فقط محض اطلاع شما بگویم ما فقط دو نوع خروجی از گوشت قرمز یا سفید داریم
گوشت مرده گوشت ذبح شده
نوع اول قیمت بسیار پایین و هر نوع مشکلی را ممکن است دارا باشد که در حالت خود بهداشت باید معدوم شود اما بعضا به کرات دیده می شود فروخته می شود سوسیس کالباس یا از همین شیوه های مختلف فرآوری شده چون جوجه کباب های رنگی تا بریان و کباب های آماده و همبرگر های یخی زده از اون خروجی می گیرند
اما گوشت دوم ذبح شده صحیح و با نظارت که همه هم به اون اطمینان مطلق دارند.
"ایزدی تصریح کرد: پس از رد این موضوع توسط کارشناس بهداشت مقداری گوشت قرمز را خریداری و به مسئول تهیه حلیم در یکی از مراکز تولید حلیم در تهران تحویل دادیم و درخواست کردیم تا در حضور ما از این گوشتها در تهیه حلیم استفاده کند."
الهم صل علی محمد و آل محمد و اجل فرجهم
پس چرا تا قبل از این ماجرا اینطور نبود!!!
حتما یه چیزی هست وگرنه اینطوری نمیشه.
آرد مریزن که ژله ای و چسبناک بشه ولی گوشت رو چکار میکنن نمیدونم
حتما منظورت ترا ریخته ست دیگه
بروید علل اصلی را کشف کنید
ما که می دانیم !!!