به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کنکور یکی از مهمترین آزمونهای زندگی هر فرد و جزو خاطرات فراموش نشدنی عمر تحصیلی او به حساب میآید.
در واقع کنکور را میتوان ثمره ۱۲ سال تحصیل در کلاس درس دانست که بخشی از زندگی و آینده فرد را رقم میزند و در این بین نکته مهم و قابل توجه، چگونگی استفاده از این فرصت و تبدیل آن به نقطه عطفی برای رسیدن به موفقیت است.
روش درست مطالعه برای کنکور، برنامهریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، داشتن هدف، دوری از استرس و اضطراب، توکل و ایمان به خدا، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و منابع کمک آموزشی مناسب و معتبر و مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که داوطلبان باید در طول دوران مطالعه برای کنکور مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.
بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ دمنوش مفید و پرطرفداری که استرس کنکوریها را تار و مار میکند
برای اینکه بدانید کنکور غولی نیست که شما در ذهن ساختهاید و میتوان با آرامش کامل و برنامهریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی با آن رفتار کرد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه کنکوریها شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی کنکور آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش های موفقیت را کسب کنید و نتیجهای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.
پویا علاالدینی شورمستی روانشناس و مشاور تحصیلی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه کنکوریها باید از تکنیک رمز نگاری بهره ببرند، گفت: دانش آموزان باید حتما از شیوه رمزگردانی دروس استفاده کنند؛ به طور مثال برای یک فرمول میتوان اسم کوتاه استفاده کرد یا در برخی از دروس تشریحی میتوان جملات را رمزگذاری کرد.
وی اظهار کرد: طبقه بندی نکردن در خلاصه نویسی به کنکوریها لطمه وارد میکند و بچهها باید طبقه بندی را به خوبی یاد بگیرند.
این روانشناس و مشاور تحصیلی بیان کرد: راه رفتن کنکوریها در حین مطالعه کاری اشتباه است که قسمتی از تمرکز و توانمندی مغز را با مشکل مواجه میکند؛ راه رفتن امری فیزیکال است و اگر قرار باشد فرد ۲ ساعت در روز درس بخواند و راه برود این زمان بیشتر او را خسته میکند و حکم پیاده روی را برای او دارد و باعث میشود فرد به نتیجه مطلوب نرسد.
بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ نکاتی ریز اما مهم که خانواده کنکوریها باید رعایت کنند
علاالدینی شورمستی ادامه داد: کنکوریها نباید به هیچ عنوان برای مطالعه در ایام کنکور بلند بلند درس بخوانند؛ این کار علاوه بر آسیب رساندن به حنجره و تارهای صوتی کاری انرژی بر است که فرد را خسته میکند؛ این رفتار مانند این است که فرد ۴ ساعت با فردی دیگر صحبت کند و بهطور قطع انرژی او به زودی تخلیه خواهد شد.
وی افزود: همچنین برخی افراد در حین مطالعه به موسیقی گوش میدهند که این کار به هیچ عنوان توصیه نمیشود زیرا مغز در این حالت قسمتی از توجه و تمرکز خود را به موسیقی اختصاص میدهد و فرد به ناخودآگاه مجبور است به موسیقی گوش کند، اما اگر فردی چندین سال است که همچین عادتهایی دارد توصیه نمیکنیم این عادتها را ترک کند.
انتهای پیام/