به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عبدالحسن چراغی کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید خواجه اظهار کرد: در راستای اجرای برنامه نظارت و تشدید بازرسیهای بهداشت محیط شهرستان در ماه مبارک رمضان بر مراکز عرضه مواد غذایی و کنترل مواد اولیه استفاده شده در این اماکن، ۴ واحد صنفی به علت توجه نکردن به اخطارها و آموزش بازرسان بهداشت محیط، با مراحل سیر قانونی ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی و بهداشتی تعطیل و پرونده آنان به مراجع قضایی ارجاع شد.
وی تصریح کرد: این واحدهای صنفی شامل دو باب خواربار فروشی، یک باب بیرون بر و یک باب نانوایی فانتزی است.
عبدالحسن چراغی، از شهروندان خواست تا برای حفظ ایمنی مواد غذایی در مواجهه با هرگونه مواد غذایی مشکوک، با شماره ۱۹۰ تماس بگیرند تا در سریعترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار بگیرد.
انتهای پیام/چ