به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از اعلام خبرهای آمادگی ناسا برای همکاری با شرکتهای خصوصی صنعت فضایی برای اعزام گردشگر به ایستگاه بین المللی فضایی گمانهزنیها و شایعات بسیاری از جزییات این پروژه و هزینههای چنین سفری برلای علاقهمندان منتشر شد. یکی از شایعاتی که به شدت مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار دارد و در زمان بسیار کوتاهی جنجالهای زیادی را به پا کرد هزینه ۵۹ میلیون دلاری سفر به ایستگاه بین المللی فضایی بود.
بیشتر بخوانید: ناسا به دنبال ایجاد مسیر اختصاصی برای سفر به ماه
یکی از مدیران ارشد ناسا در این رابطه گفت: «تا سال ۲۰۲۰ میلادی دربهای ایستگاه بین المللی فضایی در مدار زمین بر روی ماجراجویان و علاقهمندان باز خواهد شد و مطمئنا هزینه این سفر به یادمانی عددی همانند ۵۹ میلیون دلار نخواهد بود.» فضانوردان آماتور و افرادی که علاقه به سفر به ایستگاه بین المللی فضایی دارند ابتدا باید به خاک آمریکا رفته و پس از طی مراحل آزمایشی و آمزشی در مراکز مخصوص به ایستگاه بین المللی فضایی اعزام شوند.
ناسا اعزام افراد موفق شده در آزمایشات را در بازههای زمانی ۳۰ روزه انجام میدهد و هزینه چنین سفری را نیز به ازای هرشب ۳۵۰۰۰ دلار اعلام کرده است. چنین رقمی خود به خوبی نشان میدهد تنه آمادگی بدنی و ذهنی برای این سفر هیجان انگیز کافی نیست و داوطلبان باید از وضع مالی بسیار خوبی نیز برخوردار باشند.
گردشگران میتوانند در طول مدت اقامت خود در ایستگاه بین المللی فضایی علاوه بر کسب اطلاعات تکمیلی از فضا و اهداف ایستگاه بین المللی فضایی با استفاده از دوربینهای شخصی و تجهیزان موجود در سفینه فضا پیما تصاویر بسیار زیبا را به ثبت برسانند. سفر به ایستگاه بین المللی فضایی علاوه بر کاهش فشار مالی بر سازمان فضایی آمریکا و کمک به تامین هزینههای اعزام دانشمندان این سازمان به فضا، فرصتی طلایی برای به واقعیت تبدیل شدن بزرگترین رویای بسیاری از انسانها است.
انتهای پیام/