برداشت جو از سطح هشت هزار و ۲۰۰ هکتار مزارع تربت جام آغاز شد.

آغاز برداشت جو در تربت جامبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی ممیزی معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام گفت: با آغاز برداشت جو از سطح مزارع این شهرستان پیش بینی می‌شود از هر هکتار چهار تن و ۹۰۰ کیلو گرم جو برداشت شود.

وی افزود: به منظور افزایش راندمان و تولید محصول بهتر در شهرستان با معرفی ارقام مناسب، در سال زراعی جاری سطح زیر کشت جو در تربت جام ۲۰ درصد افزایش یافته است..

معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام گفت: برای برداشت محصول جو ۱۱۳ کمباین مهاجر و غیر مهاجر مورد نیاز در منطقه تأمین و ضد عفونی و معاینه فنی آن‌ها انجام شده است.

ممیزی افزود: با توجه به اینکه کشت جو در این شهرستان دو منظوره است، بخشی از محصول برداشت شده برای مصرف دام شهرستان اختصاص می‌یابد.

انتهای پیام/س، ج
 

برداشت جو در تربت جام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.