به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، علی ممیزی معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام گفت: با آغاز
برداشت جو از سطح مزارع این شهرستان پیش بینی میشود از هر هکتار چهار تن و ۹۰۰ کیلو گرم جو برداشت شود.
وی افزود: به منظور افزایش راندمان و تولید محصول بهتر در شهرستان با معرفی ارقام مناسب، در سال زراعی جاری سطح زیر کشت جو در تربت جام ۲۰ درصد افزایش یافته است..
معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام گفت: برای برداشت محصول جو ۱۱۳ کمباین مهاجر و غیر مهاجر مورد نیاز در منطقه تأمین و ضد عفونی و معاینه فنی آنها انجام شده است.
ممیزی افزود: با توجه به اینکه کشت جو در این شهرستان دو منظوره است، بخشی از محصول برداشت شده برای مصرف دام شهرستان اختصاص مییابد.
انتهای پیام/س، ج
برداشت جو در تربت جام