به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از صعود تیم ملی فوتبال امید ایران همراه با زلاتکو کرانچار به مرحله نهایی مقدماتی المپیک ۲۰۲۰ ژاپن، زلاتکو کرانچار و کادرفنی کروات از یوزهای جوان جدا شدند و فرهاد مجیدی سرمربی جدید تیم ملی امید شد و قرار است در این راه سهراب بختیاری زاده، رضا شاهرودی و فرشاد ماجدی به همراه یک مربی اسپانیایی او را همراهی کنند.
سرمربی سابق استقلالیها که در هفتههای پایانی لیگ هجدهم جایگزین وینفرد شفر آلمانی شد و در چند بازی روی نیمکت استقلال نشست، با اعلام حمید استیلی و موافقت مهدی تاج (رئیس فدراسیون) سرمربی تیم ملی امید شد و امیدواریم تا طلسم ۴۴ سال نرفتن به المپیک شکسته شود.
پس از قطع همکاری فدراسیون فوتبال با زلاتکو کرانچار کروات که کارنامه فوق العادهای داشت و توانست تیم ملی امید را به مرحله نهایی مقدماتی المپیک ۲۰۲۰ برساند، فدراسیون فوتبال به امیر قلعه نویی، علیرضا منصوریان، افشین قطبی، جواد نکونام، یحیی گل محمدی، خداداد عزیزی، مهدی تارتار، عباس چمنیان، عبدالله ویسی و ... پیشنهاد دادند تا سرمربی تیم امید شوند، اما هیچ کدام نپذیرفتند و سرانجام فرهاد مجیدی هدایت یوزهای جوان را برعهده گرفت تا با جسارت و ... بتواند طلسم صعود نکردن به المپیک را بشکند.
مجیدی در پنج دیداری که به عنوان سرمربی هدایت استقلال را برعهده داشت، عملکرد قابل قبولی از خود به جای گذاشت، اما این مساله به تنهایی نمیتواند برای او مزیتی به شمار آید و چراغ راه او در تیم امید باشد. در این ارتباط کافی است به دورههای گذشته و نه چندان دور حضور مربیان موفق و نامداری همانند وینگو بگوویچ، منصور ابراهیم زاده، علیرضا منصوریان، محمد خاکپور، امیرحسین پیروانی، هومن افاضلی، نلو وینگادا و ... در تیم امید نگاهی بیاندازیم که هر کدام از این مربیان در رده باشگاهی و یا ملی سوابق خوبی از خود دارند، اما تمامی آنان در این تیم ناموفق بوده و با ناکامی و دلخوری از هدایت این تیم کناره گذاشته شدند و امیدواریم مجیدی بتواند طلسم شکنی کند.
فدراسیون فوتبال برای تیم ملی امید امکاناتی را در نظر گرفته تا این تیم به المپیک صعود کند، هرچند مسابقات سختی در پیش رو است و کادرفنی و بازیکنان باید تلاش زیادی کنند تا در تایلند موفق شوند. این تیم برای صعود به المپیک باید در مسابقات قهرمانی زیر ۲۳ آسیا در تایلند به مرحله نیمه نهایی بازیها راه پیدا کند. این بازیها با حضور ۱۶ تیم برگزار میشود و ایران در سید چهار این بازیها قرار دارد.
ابراهیم شکوری، سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در این باره بیان کرد: گزینههای زیادی برای تیم امید داشتیم. برخی گزینههای مان، تیمشان به لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد و طبیعی بود بخواهند در تیم خود بمانند. اگر بخواهیم فوتبالی به قضیه نگاه کنیم، این طبیعی است مربیای که با یک باشگاه و ۳۰ بازیکن کار کرده، یک خانواده تشکیل داده و توانسته موفقیتی کسب کند، دوست دارد تا پایان مسیر کنار آن تیم بماند و این موضوع از نظر فوتبالی کاملا توجیه دارد و مشکلی نیست، اما گزینههای دیگری داشتیم و صحبت کردیم و به گزینه نهایی هم رسیدیم.
بیشتر بخوانید:
فرهاد مجیدی سرمربی تیم امید شد
انتخاب مجیدی به عنوان سرمربی تیم امید مورد تایید کمیته ملی المپیک نیست
واکنش فرهاد مجیدی به حضورش در تیم ملی فوتبال امید ایران
انتهای پیام/