وی گفت: برای سال ۱۴۰۰ نیز، صدور ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بیمه نامه پیش بینی شده است.
سلیمانی، با بیان اینکه ضریب نفوذ بیمه در کشور هم اکنون ۲.۳ درصد است افزود: برای رسیدن به ضریب نفوذ ۷ درصد که در برنامهها آمده است، نیاز به تحول داریم و با روش خطی کنونی این امکان وجود ندارد.
بیشتر بخوانید: نخستین مرکز نوآوری صنعت بیمه ایران افتتاح شد
رئیس کل بیمه مرکزی ایران اضافه کرد: باید از روشهای جدید و کمک شرکتهای دانش بنیان و طرحهای نو و استارت آپها، برای رسیدن به ضریب نفوذ بالای صنعت بیمه استفاده کنیم.
وی تاکید کرد: به این منظور مصوب شده تا استارتاپها بتوانند مانند کارگزاریها، از بیمه مرکزی مجوز بگیرند.
سلیمانی در پایان گفت: از همه کسب و کارهای نوین و استارتاپها در حوزه بیمه حمایت میکنیم و به نمایندگیها و کارگزاریها نیز اعلام شده که از استارتاپها کمک بگیرند و از آنها برای ارتقای خود استفاده کنند.
غلامرضا سلیمانی، رئیس بیمه مرکزی در حاشیه افتتاح مرکز نوآوری صنعت بیمه در جمع خبرنگاران افزود: مجموعه خسارتها که باید بیمهها در این مناطق بپردازند، ۳۸۰ میلیارد تومان برآورد شده است.
رئیس بیمه مرکزی گفت: تاکنون ۸۰ میلیارد تومان خسارت از طرف شرکتهای بیمهای به خسارت دیدگان در مناطق سیل زده پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: بیشتر افراد در این خصوص پرونده تشکیل داده اند و در صورتیکه اقدام کنند خسارت ظرف ۴۸ ساعت پرداخت میشود.
سلیمانی گفت: برخی منازل نیز از طرف شهرداری و نهادهای دیگر بیمه شده اند.
وی درباره ایجاد صندوق بیمه حوادث طبیعی بیان کرد: تشکیل این صندوق در دولت مصوب شده و باید به مجلس برای تصویب و اجرایی شدن ارائه شود.
رئیس کل بیمه مرکزی درباره بدهکاری یکی از شرکتهای خودرویی به بیمه گفت: این بدهکاری بابت بیمه نامه شخص ثالث است که قرار شده در شش ماه مبلغ این بدهی به شرکتهای بیمهای از طرف این شرکت خودروسازی پرداخت شود.
وی افزود: همچنین قرار است سهام دولتی بیمه البرز در بورس عرضه شود که درآمد ناشی از آن صرف افزایش سرمایه شرکت بیمه ایران میشود.
سلیمانی درباره استارتاپها با بیان اینکه از شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها در صنعت بیمه حمایت میکنیم و به آنها مجوز میدهیم گفت: شرکتهای بیمهای باید از استارتاپها و نوآوریها برای ارتقای فعالیتهای خود استفاده کنند.
انتهای پیام/